Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  18 następna

Szkolenie odbyłam online. Mimo iż miałam obawy czy taka forma będzie wystarczająca, to finalnie jestem bardzo zadowolona. Dużo przerobionego materiału, dużo zadań z Płac wykonanych na żywo przez prowadzącego. Możliwość dostosowania zadań powtórkowych do grupy i jej potrzeb. Pani Monika Zielińska i pani Paulina Bramson to świetne specjalistki w swoich dziedzinach, z ogromną wiedzą. Z wielką przyjemnością słuchało się ich wykładów. Polecam niezdecydowanym.

Aleksandra, 30.01.2023

Szkolenie BUDŻETOWANIE

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Pierwszy raz uczestniczyłam w szkoleniu FRR i jestem zachwycona. Prowadzący- bardzo doświadczony i kompetentny. Materiały szkoleniowe bardzo wartościowe, wysłane na czas. Obsługa klienta - /- termin zapisów, kontakt telefoniczny- bardzo polecam.

Kinga, 22.01.2023

Polecam kurs z p. Wojciechem Próchnickim - jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie powyżej oczekiwań!

Aleksandra, 22.01.2023

Polecam serdecznie! Pan Wojciech prowadzi szkolenia sprawnie i rzetelnie, a wiedzę książkową uzupełnia bogatą wiedzą praktyczną. Polecam każdemu, dla początkujących w zawodzie i dla osób, które chcą rozwinąć skrzydła.

Damian, 22.01.2023

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie .Doświadczony wykładowca ,który jasno,zrozumiale i rzeczowo umie przekazać wiedzę. Polecam wszystkim chcącym rozszerzyć wiedzę w tej tematyce.

Iwona, 18.01.2023

Polecam szkolenie Cash Flow z trenerem Jacek Kołaczyński

Janusz, 17.01.2023

Polecam szkolenie prowadzone przez Panią Małgorzata Tarkowska. Szkolenie zostało przygotowane profesjonalnie, wiedzę którą posiada Pani Małgosia została przekazana w sposób zrozumiały i czytelny.

Monika, 28.12.2022

Miałam przyjemność uczestnictwa w Kursie Samodzielny Księgowy w Katowicach ( stacjonarnie ) . Kurs był prowadzony przez Panią Dorotę Andrychowską. Były to trzy miesiące intensywnej pracy własnej , zjazdów weekendowych , przerabiania materiału kursu w taki sposób , że wiedza zaczęła być przyswajana :) Pani Dorota ...cóż profesjonalistka w tym co robi , ogrom posiadanej wiedzy do pozazdroszczenia ...umie tak przekazać wiedzę , że jest to zrozumiałe dla kursantów. Jej podejście , zaangażowanie ...w najwyższym stopniu można ocenić . I za to jej bardzo dziękuję ☺️ Ale podziękowania należą się również Pani Paulinie Kołątaj , jako organizatorce szkolenia , zawsze służyła pomocą . Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie ☺️

Agnieszka, 25.12.2022

Polecam kurs prowadzony przez p. Dorotę Andrychowską. Przystępnie i kiedy trzeba także humorystycznie tłumaczy omawiany materiał. Dzięki temu nawet najtrudniejsze kwestie da się przyswoić przy zaangażowaniu z własnej strony. Materiały dostarczane kursantom były obszerne, pozwalały na samodzielne pogłębiane zagadnień jeśli była taka potrzeba. Na pewno w przyszłości skorzystam z usług FRR.

Aleksandra, 23.12.2022

Polecam. Bardzo rozbudowane zagadnienia.

Marlena, 21.12.2022

Kurs spełnił moje najśmielsze oczekiwania, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy dzięki którym wzbogaciłam swoją wiedzę. Kontakt z prowadzącym był świetny, sam kurs sam w sobie był bardzo ciekawy. Mogę śmiało polecić. Jestem bardzo zadowlona. :)

Agnieszka, 20.12.2022

Szczerze polecam szkolenie prowadzone przez mec. Barbarę Zapała. Spotkanie zostało przygotowane na bardzo dobrym poziomie organizacyjnym i merytorycznym. Wszystkie tematy z agendy spotkania zostały omówione, otrzymałam wiele praktycznych wskazówek do swojej pracy.

Jola, 20.12.2022

Miałam przyjemność uczestniczyć w prawie 2-miesięcznym szkoleniu online w weekendy w zakresie kadr i płac. Bardzo podobało mi się przygotowanie pana Tomasza i to, że rozwiewał każde nasze wątpliwości. Organizacja kursu i kontakt z prowadzącym jak i opiekunem były na wysokim poziomie. Temat kadr i płac jest bardzo szeroki, więc najlepiej dokształcić się w konkrentnym dziale kadr i płac na kursie rozszerzonym.

Magda, 20.12.2022

Uczestniczyłam w szkoleniu prowadzonym przez panie :Monikę Zielińską i Paulinę Bramson. Polecam gorąco szkolenie, obie prowadzące wykazały się szeroką wiedzą i dużą praktyką w temacie. Przekazywały wiedzę w sposób zrozumiały, posługiwały się przykładami. Atmosfera na szkoleniu była przyjazna, a organizację szkolenia (materiały dydaktyczne, przygotowanie sali, etc..) oceniam wysoko.

Agnieszka, 19.12.2022

Polecam każdemu kurs prowadzony przez Pana Tomasza, wiedzą teoretyczna podparta praktycznymi przykładami zastosowania jej. Świetne przygotowanie prowadzącego, wiedza przekazana w zrozumiały sposób. Już w trakcie kursu ciekawostki których się dowiedziałam przydały się w pracy. Najlepszy kurs na jakim byłam.

Paulina, 19.12.2022

Kurs online bardzo dobrze przeprowadzony przez Panią Justynę Bartela. Kiedy sama chciałam zapisać się na ten kurs to zwróciłam uwagę na opinie pozostałych kursantów, którzy wskazywali na Panią Justynę jako świetnego wykładowcę - i mieli rację. Kurs składał się z rozbudowanej części teoretycznej i praktycznej (rozwiązywaliśmy wspólnie bardzo dużo zadań). Kurs godny polecenia. :)

Monika, 17.12.2022

Poziom szkolenia, wykładowca i obsługa były profesjonalne i spełniły moje oczekiwania.

Magdalena, 16.12.2022

Polecam bardzo wszystkim, którzy chcą się podszkolić. Zakres kursu bardzo obszerny, zgodny z programem. Zagadnienia których się bałam stały się wręcz proste. Bardzo dobre materiały. Szczególne uznanie dla Pana Jacka Kołaczyńskiego za tak przystępne przekazanie często trudnych tematów. Kurs bardzo dobrze zorganizowany, jeśli zdarzy się że nie można uczestniczyć w szkoleniu (on-line) Pani Magda udostępnia nagranie z danego dnia. Naprawdę warto.

Beata, 15.12.2022

Na pewno skorzystam w przyszłości z kolejnych szkoleń, gdyż są w pełni profesjonalnie przygotowane, a ich wykładowcy mają ogrom wiedzy nie tylko teoretycznej ale również praktycznej. Jednym słowem POLECAM

Justyna, 12.12.2022

Wybór FRR na szkolenie było bardzo dobrą decyzją z mojej strony. Szkolenie nie tylko spełniło moje oczekiwania, ale je przewyższyło. Organizacja kursu na najwyższym poziomie. Profesjonalni wykładowcy, którzy w sposób niezwykle innowacyjny prowadzili zajęcia są godni najwyższego uznania. Oprócz posiadanego ogromu wiedzy mają Oni niesamowite zdolności jej przekazywania i utrzymywania swoich słuchaczy w koncentracji. Gratulacje! Teoria poparta przykładami, zadaniami, ćwiczeniami, świetne materiały i wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania kursantów. Często biorę udział w szkoleniach doświadczonych firm i uniwersytetów, więc mam w tym względzie porównanie. Serdeczne podziękowania.

Marlena, 12.12.2022

Szkolenie przeprowadzone przez Panią Urszulę MEGA! Zdecydowanie polecam!

Joanna, 27.11.2022

Kurs prowadzony przez profesjonalistkę. Ogrom przekazanej wiedzy i materiałów. Informacje teoretyczne przedstawione w sposób bardzo przystępny i zrozumiały, poparte wieloma ciekawymi przykładami i zadaniami.

Katarzyna, 21.11.2022

szkolenie spelnia oczekiwania, merytoryczne, zajęcia praktyczne! to nieczęste na tego typu kursach

Dorota, 18.11.2022

Szkolenie ubogaciło mnie, oprócz wiedzy merytorycznej z zakresu kadr i płac, o cenne praktyczne wskazówki z podanego zakresu. Polecam.

Anna, 18.11.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 4 4,0 / 5

Szkolenie merytoryczne dobre materiały, fajny prowadzący

Edyta, 17.11.2022

Wspaniały kurs prowadzony przez profesjonalistkę p. Justynę Bartelę. Ogrom przekazanej wiedzy i mnóstwo dodatkowych materiałów. Informacje teoretyczne przedstawione w sposób bardzo przystępny i zrozumiały, poparte wieloma ciekawymi przykładami i zadaniami. Polecam kurs szczególnie osobom, które nie miały wcześniej styczności z księgowością i dopiero zaczynają swoją przygodę. Z pewnością sama jeszcze skorzystam z innych szkoleń prowadzonych przez p. Justynę.

Agnieszka, 08.11.2022

Miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu online asystent ds. księgowości, osoba prowadząca Pani Justyna Bartela. Pani Justyna to osoba z pasją, posiadająca dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną, którą też w bardzo przyjazny sposób przekazuje kursantom dzięki czemu szkolenie samo w sobie było jednocześnie treściwe i przyjemne. Gorąco polecam

Dorota, 08.11.2022

Miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu on-line: Asystent ds. księgowości prowadzonym przez Panią Justynę Bartelę w terminie 17.09-30.10.2022r. Mimo trybu zdalnego szkolenia zdobyłam ogromną wiedzę z zakresu księgowości popartą licznymi przykładami, praktycznymi wskazówkami. Nie spodziewałam się takich efektów!!!.Pani Justynka z pasją, zaangażowaniem wprowadziła nas w świat księgowości. Dzięki niej pokonałam awersję do teówek, która pozostała mi po studiach..Pani Justynka nauczyła nas myślenia przyczynowo-skutkowego, nie mechanicznego księgowania operacji. Jestem bardzo zmotywowana do dalszego rozwoju w tym zakresie. Żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na udział w kursie: Asystent ds.księgowości prowadzonym przez najlepszego na świecie trenera - Panią Justynę Bartelę. Widać, że jest to nauczyciel z powołania. Wiedza Pani Justyny jest imponująca! Reasumując, szkolenie przeprowadzone zostało w bardzo profesjonalny sposób zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym. Otrzymaliśmy mnóstwo przydatnych materiałów szkoleniowych, linków - z których na pewno będę mogła korzystać w mojej pracy. Serdecznie polecam Centrum Szkoleniowe FRR każdemu, kto chciałby zdobyć solidną, praktyczną wiedzę z zakresu rachunkowości, finansów, kadr i płac, podatków.

Marzena, 05.11.2022

Szkolenie z tematu Spółki komandytowej prowadzone przez Panią Małgorzatę Tarkowską było bardzo ciekawe i dobrze zorganizowane, merytorycznie i praktycznie świetnie przygotowany wykładowca z dużą dawką wiedzy. Szkolenie prowadziła bardzo prężnie i chętnie odpowiadała na zadawane pytania. Serdecznie polecam tematykę szkolenia i wykładowcę.

Regina, 03.11.2022

Szkolenie obejmuje aktualny i pełny zakres zagadnień na egzamin Doradcy podatkowego. Karda prowadząca w pełni profesjonalna. Szkolenie jest merytoryczne, pozwala usystematyzować wiedzę i nabyć nowych wiadomości. Pytania otwarte jak i kazusy dobrze opracowane. Materiał ze szkolenia w pełni kompletny. Po kursie można próbować przystępować do egzaminu. Polecam!!!

Basia, 22.10.2022
 z  18 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij