Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  20 następna

Szkolenie stacjonarne z p. Małgorzatą Tarkowską to dawka nie tylko teorii ale i praktycznych wskazówek i konkretnych rozwiązań, na które, my - księgowi czekamy na każdym szkoleniu ale nie zawsze dostajemy. CIT estoński nie jest tematem łatwym i tak popularnym dlatego doświadczony trener, biegły rewident i księgowa w jednym to skarb na wagę złota. Bardzo merytorycznie, z praktyką, cały dzień na to zagadnienie to i tak kropla w morzu potrzeb. Polecam serdecznie.

Dorota, 03.06.2023

SZKOLENIE BARDZO DOBRZE PRZEPROWADZONE, BARDZO DUŻY ZAKRES WIEDZY PRZEZ PROWADZĄCEGO W BARDZO DOBRY SPOSÓB PRZEKAZYWANY, OPIEKUN SZKOLENIA PROFESJONALNY A PROWADZĄCY SZKOLENIE P.TOMASZ.G. TO SKARBIEC DOŚWIADCZENIA I DUŻEJ WIEDZY.POLECAM

Agata, 26.05.2023

Profesjonalne podejście Pani Moniki Zielińskie, polecam tę Panią jako osobę kompetentną

Beata, 18.05.2023

Bardzo dobre szkolenie. Prowadzący świetnie łączył teorię z wiedzą praktyczną i wszystko popierał przykładami. Polecam!

Joanna, 17.05.2023

Świetnie zorganizowane szkolenie. Bardzo merytoryczne. Doskonałe przygotowanie prowadzącej, przykłady z doświadczenia zawodowego dające konkretny obraz omawianego problemu. W moim przypadku kurs miał wyrównać pewne braki wiedzy kadrowej i o obowiazujacych przepisach. Nie żałuję wydanych pieniędzy, kurs zrealizował to co zakładałem i nie jestem niczym rozczarowany. Polecam każdemu kto pracuje już w obszarze kadr i płac, czy też może chce się wdrożyć w temat głębiej, bądź jak ja wyrównać pewne braki, które powstały ze względu na piastowane stanowiska. Jedyne co bym chciał poprawić to dorzucenie tej jednej godzinki wiecej w ostatni dzień kursu zeby program płatnik był spokojnie omówiony. Przez ilość pytań i powtarzanie materiału z poprzednich dni(co jest oczywiście na plus) płatnik był już tak na szybko. A warto byłoby mu poświecić te 45 minut wiecej w mojej ocenie. Z pewnością polecę ten kurs każdemu kto będzie się nad taka formą nauki zastanawiał.

Adam, 11.05.2023

Szkolenie CONTROLLING

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo profesjonalne podejście do szkolenia. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100 procentach:). Prowadzący Wojciech Próchnicki to osoba kompetentna z ogromną wiedzą. Z pewnością skorzystam z innych szkoleń. Serdecznie polecam !!!

Patrycja, 10.05.2023

Brałam udział w szkoleniu online, na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego rodzaju szkoleń, ale teraz po zakończeniu uważam, że to świetny wybór! Prowadząca, Pani Marzena Mikoda rewelacja, posiada ogromna wiedzę, którą potrafi przekazać w zrozumiały sposób a przy okazji jest bardzo miła :) Jeżeli będę brała udział jeszcze w jakimś szkoleniu to z pewnością wybiorę Fundacje! Polecam.

Natalia, 08.05.2023

Uczestniczyłem w szkoleniu online prowadzonym przez Panią Marzenę Mikoda. Forma szkolenia bardzo mi się podobała. Było to szkolenie weekendowe, więc zdecydowanym plusem jest rozwiazanie online. Pani prowadząca wykazała się absolutnym profesjonalizmem - świetne przygotowanie merytoryczne oraz konkretny sposób przekazywania informacji. Jestem osobą początkującą i nigdy wcześniej nie zajmowałem się podobnym tematami, a Pani Marzena potrafiła mnie w odpowiedni sposób zainteresować i przekazać ogrom informacji. Ogromnym plusem było przytaczanie dużej liczby przykładów z życia, dzięki czemu ciężko było się nudzić. Przerwy również były odpowiednio rozplanowane i pozwoliły na odpoczynek.

Wiktor, 08.05.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Serdecznie polecam. Jeśli nie jesteś pasjonatem księgowości to po szkoleniu "DYPOLOWANY KSIĘGOWY" z pewności nim zostaniesz. Ja zostałem :-). Jacek

Jacek, 07.05.2023

Długo szukałam firmy, która przybliży mi księgowość w przystępny, praktyczny i interaktywny sposób, co dziś, w dobie kursów video jedynie do samodzielne odtwarzania, wcale nie jest oczywiste. Bardzo polecam szkolenie online z Panią Justyną Bartelą, która zaraża swoim entuzjazmem, dopinguje, wspiera i sprawia, że księgowość nie tylko można zrozumieć, ale nawet polubić. Brak tonu ex cathedra, obliczenia w oparciu o przykłady z życia i otwarte podejście wobec trudności w przyswojeniu sobie wiedzy przez uczestników. Dodatkowo FRR zapewnia świetną organizacje, elastyczne podejście i materiały przesłane zawsze na czas. To wszystko sprawia, że zapisałam się już na kolejne szkolenie. Ogromnie dziękuję!

Magdalena, 30.04.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Polecam szkolenie Dyplomowany Księgowy, szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie i na wysokim poziomie. Świetny kompetentny i doświadczony prowadzący. Na pewno skorzystam jeszcze ze szkoleń organizowanych przez Centrum Szkoleniowe FRR sp. o.o .

Małgorzata, 25.04.2023

Polecam serdecznie fachowo i miło , ogrom wiedzy Pani prowadzącej !

Ewa, 23.04.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Dyplomowany Księgowy to moje pierwsze szkolenie organizowane przez FRR, ale śmiało mogę polecić - na pewno to było jedno z najlepszych na jakim byłam. Kurs obejmuje bardzo dużo trudnego materiału, a prezentowany był w łatwy i bardzo interesującym sposób (dużo praktyki - co potwierdza ogromne doświadczenie, głównie przez pana Jacka Kołaczyńskiego (prowadził większość zajęć), przekazuje wiedzę z wielkim entuzjazmem i energią, którą zaraża wokół. O wszystkim i na wszystko odpowiadał wyczerpująco, posiada ogromne doświadczenie, co potwierdzał na każdym kroku. Trudna tematyka nie jest straszna. Bardzo sprawna organizacja, wiadomości, materiały dostarczane wcześniej. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie.

Magdalena, 23.04.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wykłady merytoryczne , wiedza przekazana zrozumiale i wykładowcy cierpliwi i kompetentni egzamin trudny ale warto dziękuje i polecam każdemu

Katarzyna, 23.04.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie, materiały przygotowane są bardzo solidnie i są zawsze aktualizowane. Dla mnie mają wartość nieocenioną, ponieważ zawsze mam je pod ręką i w konkretnych sytuacjach znajduję odpowiedź. I właśnie wtedy znajdują to właściwe zastosowanie. Kultura osób prowadzących szkolenie jest, jak zawsze, na najwyższym poziome.organizacja szkoleń - tez jest bardzo zadowalająca. Polecam szkolenia w FRR. Zresztą - jak ktoś raz z nich skorzysta, to już nie wraca do innych. Kurs - w moim odczuciu - trudny. Ogrom wiedzy. Ale dzięki temu jesteśmy przygotowani na każda ewentualność.Dzięki temu szkoleniu zebrałam solidna bazę wiedzy aby stosować ją w pracy zawodowej. Dziękuję

Renata, 22.04.2023

Miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu Asystent ds. księgowości w trybie stacjonarnym. Jestem pod wrażeniem dużego profesjonalizmu, otwartości oraz chęci pomocy reprezentowany przez Prowadzacą szkolenie p. Małgosię Tarkowską. Na słowa uznania zasługują również kwestie organizacyjne, które firma zapewnia na wysokim poziomie. Polecam szkolenie

Monika, 21.04.2023

Bardzo polecam szkolenie które prowadziła Małgosia. Wrócę na inne szkolenia do Małgosi- super wykładowca.

Alicja, 20.04.2023

Najlepsze szkolenie na jakim byłam. Polecam każdemu

Bogusława, 20.04.2023

Prowadząca bardzo dobrze przygotowana, posiadająca bogate doświadczenie zawodowe. Informacje przekazane w praktyczny sposób. Szkolenie było ciekawe, aktywizujące, dostarczyło mi nowej wiedzy. Polecam.

Ela, 18.04.2023

Szkolenie AKADEMIA MSR/MSSF

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie dużo wniosło do mojej wiedzy na temat MSR/MSSF. Teraz wiem od czego zacząć, gdy chcemy przejść z UoR na MSR/MSSF.

Anna, 12.04.2023

Profesjonalizm, świetny kontakt ze słuchaczami, bardzo duża wiedza prowadzącego i umiejętność jej przekazywania w sposób jasny i zrozumiały. Mnóstwo przykładów i ćwiczeń adekwatnych do obowiązującego stanu prawnego. Fantastyczne szkolenie. Polecam!

Dorota, 03.04.2023

Miałam przyjemność uczestnictwa w szkoleniu Asystent ds. Księgowości zorganizowanym przez FRR. Szkolenie odbyło się w formie stacjonarnej w Warszawie. Zarówno materiały szkoleniowe jak i cała obsługa kursu były na bardzo wysokim poziomie, a wszyscy pracownicy życzliwi i pomocni. Szczególne podziękowania kieruję do prowadzącej szkolenie Pani Małgorzaty Tarkowskiej. Jest Profesjonalistą w swojej dziedzinie, posiada ogromną wiedzę i wyjątkową umiejetność jej przekazywania. Zachęca uczestników kursu do aktywnego udziału, do zadawania pytań, na które każdemu cierpliwie odpowiada. Nie poprzestaje na teorii, wprowadza w szkolenie elementy praktyczne i mnóstwo przykładów, dzięki czemu byłam w stanie przyswoić i zrozumieć materiał, który dla mnie był zupełną nowością. Pani Malgosia jest przy tym przesympatyczną osobą, pełną entuzjazmu i zaangażowania w to co robi. Dzięki atmosferze jaką stwarza na zajęciach, nauka staje się przyjemnością. Polecam każdemu.

Monika, 01.04.2023
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Podatek vat w działalności to kolejne szkolenie organizowane przez FRR, w którym brałam udział. Było to szkolenie on-line prowadzone przez Wioletę Mieszczanin. I kolejne, z którego jestem bardzo zadowolona. Świetnie przygotowane materiały, zajęcia prowadzone w sposób przemyślany i zrozumiały. Na pewno nie był to stracony czas. I zdecydowanie będę wracać po więcej

Monika, 29.03.2023

Uczestnicząc w szkoleniu z FAKTURA VAT 2023 – z uwzględnieniem projektu SLIM VAT 3 i obligatoryjnego „e-fakturowania” w ramach Krajowego Systemu e-Faktur bardzo podobała mi się wiedza merytoryczna jak i praktyczna oraz umiejętność przekazania jej w sposób zrozumiały i rzetelny przez Wykładowcę Panią Justynę Bartela. Pani Justyna odpowiadała na zadane pytania w sposób wyczerpujący, który rozwiewał wszelkie wątpliwości i wskazywała możliwość zastosowania rozwiązań pojawiających się problemów w pracy.

Monika, 28.03.2023

Bardzo fajne szkolenie. Serdecznie polecam. Kontakt z opiekunem kursu fantastyczny. Kadra szkoleniowa profesjonalna i rzetelnie przygotowana. Bardzo mnie cieszył fakt, że szkolenie jest w formie online, ponieważ jestem z Pomorza i osobiście uczestniczyć w nim nie byłoby to możliwe. Trafiłam przypadkowo na to szkolenie ale nie żałuję. Po tym szkoleniu bez większego problemu zdałam egzamin pisemny na doradcę podatkowego i obecnie przygotowuje się bez obaw do ustnego. Jest to jedno z najlepszych szkoleń, w którym brałam udział, a sporo ich było. Proszę się nie zastanawiać tylko korzystać ze szkolenia. Warte swojej ceny. Jeszcze raz dziękuję na super szkolenie i fachową pomoc.

Magda, 27.03.2023

Bardzo polecam szkolenie. Niesamowite podejście Małgosi, która zadbała o miłą atmosferę na kursie i ożywiła grupę swoim zaangażowaniem. Potrafiła nas zmotywować poprzez wiarę, że sobie poradzimy z materiałem i poprzez zachęcanie do zadawania pytań. Pani Małgosia posiada bardzo szeroki zakres wiedzy, która zawsze jest aktualna ze względu na jej bieżącą aktywność zawodową. Dawno nie spotkałam nauczyciela na poziomie pani prowadzącej. Uczestnicząc w zajęciach nie miałam wątpliwości, że Małgosia jest nauczycielem z powołania. Podczas kursu zdobyłam potrzebną wiedzę i zdałam egzamin. Zdobyte umiejętności przydają mi się w pracy, w której podstawą jest wystawianie faktur oraz gromadzenie poprawnych dokumentów zakupu. Dzięki zdobytej umiejętności rozumienia i poprawnego odczytywania dokumentów księgowych jakość mojej pracy polegającej na przygotowywaniu rozliczeń, raportów i podsumowań znacznie się poprawiła. Dzięki zapoznaniu się z planem kont i zasadami księgowania oraz praktycznym ćwiczeniom pod okiem pani Małgosi zrozumiałam, że księgowość jest fajna!

Jola, 27.03.2023

26.03.2023 skończyłam kurs “ Kadry I Plac”. Bardzo podobała mi się organizacja szkolenia, za każdym razem prowadzący zaczynał od przykładowych obliczeń. Natychmiast odpowiadał na każde pytanie, powtarzał kilka razy dla tych, którzy nie rozumieli.

Svitlana, 27.03.2023

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie pod katem organizacyjnym. Profesjonalizm i doświadczenie zawodowe prowadzącego powodowało, że przekazywany zasób informacji, poparty wieloma przykładami powodował, że wiedza była łatwiej przyswajalna. Polecam każdemu.

Katarzyna, 27.03.2023

Oceniam szkolenie bardzo słabo ponieważ prowadząca z pewnością nie była skłonna do udzielania odpowiedzi na zadawane pytania - nawet jeśli były wysłane na maila to uzyskałam odpowiedz dopiero po kilku przypomnieniami. Obsługa FRR bez zarzutów jednak prowadząca nie spełniła moich oczekiwań. Szkolenie z pewnością nie jest praktyczne, bardzo żałuje wydanych pieniędzy. Informacje przeklejone ze stron takich jak poradnik przedsiębiorcy. Prowadząca w odpowiedzi na mojego maila powiedziała że chcąc uzyskać odpowiedz na pytania dotyczące księgowania bonów powinnam iść na inne szkolenie, a przecież skoro płace tak duże pieniądze za szkolenie to powinna odpowiedzieć, ponieważ w pierwszym dniu obiecała udzielić odpowiedzi tylko abym przypomniała a na ostatnich zajęciach powiedziała abym napisała maila. Niestety na rynku istnieją lepsze szkolenia z tej tematyki. Zdecydowanie nie polecam.

Weronika, 25.03.2023

Polecam szkolenie na Specjalistę ds. controllingu prowadzone w trybie on-line przez Pana Wojciecha Próchnickiego. Wykładowca z wieloletnim stażem w obszarze finansów/controllingu w bardzo przystępny sposób przekazujący swoją wiedzę, dzielący się doświadczeniem. Minimum teorii maksimum praktyki. Szkolenie jest nagrywane więc po zajęciach można ponownie przesłuchać wyjaśnienie trudniejszych zagadnień. Bardzo dobra organizacja całego szkolenia.

Monika, 21.03.2023
 z  20 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij