Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  25 następna

Bardzo polecam to szkolenie. Zarówno pod względem technicznym, jak i merytorycznym jest ono na najwyższym poziomie. Duża ilość praktyki, w postaci przykładów z życia codziennego, znacznie zwiększa wartość szkolenia. Pani Marzena jest przesympatyczną osobą. Polecam!

Daria, 11.07.2024

Szkolenie zorganizowane na najwyższym poziomie zarówno technicznym jak i merytorycznym. Pani Marzena rewelacyjnie prowadzi warsztaty. Pogodna, pełna pasji i zaangażowania przekazuje swoją wiedzę dalej. Bardzo polecam

Lucyna, 09.07.2024

Dużo realnych przykładów dopasowanych do potrzeb uczestników. Wygodne, przydatne notatki. Możliwość przedyskutowania różnych kwestii na bieżąco.

Alina, 03.07.2024

Znakomicie przygotowani prowadzący. Bardzo dobre zaplecze technologiczne wspierające przeprowadzanie zajęć. Doświadczona kadra praktyków. Bardzo jestem zadowolona z kursu GŁÓWNY KSIĘGOWY (kod zawodu 121101). Dla osób posiadających już spore doświadczenie może być znakomitym usystematyzowaniem, uporządkowaniem i poszerzeniem posiadanej wiedzy.

Monika, 02.07.2024
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie Dyplomowany Księgowy. Kurs przeprowadzony profesjonalnie. Wykładowcy to specjaliści najwyższej klasy. Egzamin trudny. Kurs ten gwarantuje wysoki poziom merytoryczny i praktyczny. Dziękuję bardzo za ciekawą przygodę z rachunkowością i ogrom praktycznej wiedzy.

Katarzyna, 01.07.2024

Bardzo merytoryczne spotkanie, duża wiedza i bardzo dobry sposób przekazywania informacji po prostu w ludzki sposób ! Serdecznie polecam!

Ewelina, 27.06.2024

Doskonale przygotowane szkolenie pozwalające z znajomościa drobnych podstaw wgryźć się w temat interpretacji sprawozdań. Szkolenie prowadzone w odpowiednim tempie wraz z praktycznymi przykładami oraz zadaniem pozwalającym przećwiczyć nabyte umiejętności.Gorąco Polecam!

Piotr, 19.06.2024

Wspaniały kurs - pozwolił mi uporządkować to, czego sama się nauczyłam z tematu KADRY, a część płacowa, której zupełnie nie ogarniałam, nagle stała się zrozumiała i przystępna. Prowadzący kurs mają olbrzymią wiedzę, którą potrafią przekazać w sposób interesujący i zrozumiały, nawet dla laika :)

Anna, 17.06.2024

Bardzo merytoryczny oraz dobrze przygotowany prowadzący. Case ciekawy, sporo detali. Polecam.

Robert, 14.06.2024

Bardzo cenne zajecia. Program obejmuje wiele zagadnień a osoba prowadzącego pozwala zrozumienieć trudniejsze zagadnienia. Serdecznie polecam!

MONIKA, 07.06.2024

Szkolenie przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób przez pania Barbarę . Ogromna wiedza przekazana słuchaczom w doskonały sposób. Jedno z najlepszych szkoleń ja jakim bylam. Ogólnie całość przeprowadzona na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka, 28.05.2024

Szkolenie przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób przez pania Barbarę . Ogromna wiedza przekazana słuchaczom w doskonały sposób. Jedno z najlepszych szkoleń ja jakim bylam. Ogólnie całość przeprowadzona na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka, 28.05.2024

Bardzo dziękuję za nową i ogromną dla mnie wiedzę z księgowości w szkoleniu które prowadzila Pani Justyna Bartela. Bardzo dokładnie i starannie ze strony Pani Justyny był podany materiał i również możliwość przećwiczenia zadań. Napewno to mój nie ostatni kurs w FRR. Polecam.

Kasia, 19.05.2024

Bardzo duża i przydatna dawka wiedzy. Wspaniała prowadząca.

Justyna, 19.05.2024

Świetny prowadzący, raz znajomość programu, dwa praktyczna wiedza księgowa. Poza tym otwartość i życzliwość.

Michał, 16.05.2024

Kurs spełnił moje oczekiwania. Dużo realnych przykładów dopasowanych do potrzeb uczestników. Obszerny zakres materiałów. Możliwość przedyskutowania różnych kwestii na bieżąco. Organizacja i warunki - bardzo dobre. Pyszna kawa :) a sam prowadzący, p. Tomasz Zdziarski wprowadza bardzo dużo pozytywnej energii :)

Karolina, 07.05.2024

Bardzo ciekawe szkolenie, poprowadzone w sposób przystępny i interesujący, obszerna część praktyczna w excelu.

Natalia, 06.05.2024

Szkolenie bardzo dobrze przeprowadzone, świetny kontakt z prowadzącym, organizacja szkolenia na wysokim poziomie.

Monika, 06.05.2024

Uczestniczyłam w kursie spedytora. Kontakt ze szkołą jak i prowadzącą na najwyższym poziomie. Zajęcia ciekawe, z których dużo wyniosłam. Na wszelkie zadane pytania otrzymywałam zawsze odpowiedź. A Pani Marzena posiada dużą wiedzę, która chętnie się dzieli. Kurs na pewno dużo mi rozjaśnił, także polecam dla osób chcących dowidzieć się czegoś więcej od pracy spedytora od środka :)

Weronika, 29.04.2024
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Uczestniczyłam w kursie Dyplomowany Księgowy, z którego jestem bardzo zadowolona. Kurs był online, ale przeprowadzony profesjonalnie i na bardzo wysokim poziomie. Szczególne podziękowania dla Pana Jacka Kołaczyńskiego, który był głównym prowadzącym. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Był to mój pierwszy kurs organizowany przez FRR, ale na pewno nie ostatni. Dziękuje również pozostałym wykładowcom oraz naszemu opiekunowi szkolenia Pani Magdalenie Strzelczyk. Pozdrawiam

Linda, 29.04.2024

Szkolenie z Panią Dorotą Andrychowską to czysta przyjemność. Bardzo merytoryczne a zarazem w przyjemnej atmosferze. Wiedza przekazana w sposób zrozumiały, czuć duże zaangażowania prowadzącej.

Martyna, 25.04.2024

Uczestniczyłam w szkoleniu Controlling inwestycyjny. Zajęcia super przygotowane, prowadząca bardzo dobrze przekazywała wiedzę, przytaczała też wiele przykładów z życia. Polecam.

Agata, 17.04.2024

Prowadzący szkolenie: Tomasz Zdziarski Lokalizacja: W-wa ul. W. Stwosza 32 Szkolenie przeprowadzone w małej grupie, wszystkie zagadnienia zostały wyjaśnione w prosty i przejrzysty. Sposób funkcjonowania narzędzia exel omówiono szczegółowo z praktycznymi wskazówkami z zastosowaniem w praktyce. Szkolenie prowadzone przez profesjonalistę.

Anna Suwała, 17.04.2024

Bardzo czytelny i rzetelny sposób przekazania informacji.

Uczestnik szkolenia, 16.04.2024

Bardzo polecam szkolenie, praktyczne przekazanie wiedzy, mnostwo przykladow. Dosc skomplikowana tematyka zostala przedstawiona w bardzo prosty sposob przez Pania Justyne. Jesli ktos sie waha czy jest sens brac udzial w szkoleniu i czy nie jest to kolejne szkolenie, ktore nic nie da to zapewniam, ze warto! W koncu jest ktos, kto potrafi to wytlumaczyc:) Tylko polecam sobie wydrukowac materialy przed szkoleniem, mi to bardzo ulatwilo notowanie na juz wydrukowanych schematach transakcji, gdyz tempo szkolenia jest dosc żwawe :)

Milena, 16.04.2024

X

Michał, 15.04.2024

Pani Justyna to kompetentna osoba, posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną. Zajęcia prowadzi z pasją i zaangażowaniem. Wiedzę przekazuje w sposób profesjonalny i zrozumiały. Odpowiada na każde pytanie i wszystko dokładnie tłumaczy. Otrzymałam mnóstwo przydatnych materiałów szkoleniowych a przede wszystkim ogrom wiedzy. Dzięki Pani Justynie niektóre zagadnienia, które były dla mnie zawiłe i nie do końca zrozumiałe okazały się łatwe i przyjemne. Podsumowując kurs Asystent ds. Księgowości przeprowadzony był w bardzo profesjonalny sposób zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym. Wszystkim bardzo polecam szkolenie.

Iwona, 11.04.2024

Brałam udział w kursie online asystent ds. księgowości prowadzonym przez Panią Justynę Bartele. W swojej opinii przede wszystkim chciałabym zawrzeć podziękowanie dla Pani prowadzącej kurs. Pani Justyna od samego początku kursu miała świetne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Wspierała i oferowała pomoc na każdym kroku, ale przede wszystkim przekazała mi ogromną wiedzę za którą jestem bardzo wdzięczna. Kurs asystent ds. księgowości to zdecydowanie jedna z lepszych decyzji na mojej ścieżce zawodowej i edukacyjnej.

Magdalena, 11.04.2024

Serdecznie polecam Panią Justynę. Świetna osoba z ogromną wiedzą i łatwością w jej przekazywaniu. Każde spotkanie to mile spędzony czas!

Anna, 11.04.2024

Profesjonalnie wykonane szkolenie online. Merytorycznie i profesjonalnie przekazane treści. Wiedza teoretyczna powiązana z przykładami praktycznymi. Bardzo szeroki zakres omawianych zagadnień. Materiały szkoleniowe przesyłane na czas. Prowadząca Pani Dorota bardzo kompetentna i konkretna osoba, z dużą wiedzą i doświadczeniem, w sposób zrozumiały i ciekawy przekazywała treści i zagadnienia. Zdecydowanie polecam szkolenie każdemu kto chce poszerzyć i usystematyzować swoją wiedzę.

Marlena, 02.04.2024
 z  25 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij

Dbamy o Twoją prywatność

Poprzez wykorzystanie ciasteczek oraz technologiom pokrewnym, jesteśmy w stanie dostosować prezentowane Ci treści. Zgoda na zapisywanie informacji w Twojej przeglądarce oraz ich używanie i przetwarzanie (włączając profilowanie oraz analizy rynkowe i statystyczne) umożliwia nam lepsze dopasowanie oferty do Twoich potrzeb i zainteresowań. Odpowiedzialność za zarządzanie Twoimi danymi ponosi Centrum Szkoleniowe FRR wraz z wybranymi partnerami, z którymi nawiązaliśmy współpracę.

Dane są przetwarzane w celu udoskonalenia użytkowania naszych serwisów, generowania danych statystycznych oraz poprawy ogólnej funkcjonalności naszej strony. Klikając przycisk "Zgadzam się", wyrażasz zgodę na marketingowe i statystyczne wykorzystanie plików cookies przez platformę FRR oraz partnerów.

Pamiętaj, że zgoda jest całkowicie dobrowolna. Swój wybór możesz zmodyfikować na stronie Polityki prywatności.

Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.

Wybór zgód

Wyświetl szczegóły