Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  15 następna

Szkolenie prowadziła p. Barbara Zapała w formie online ( wieczorowe). Wiedza przekazana w sposób zrozumiały, kompetentny. Dziękuje za możliwość zadawania pytań w trakcie szkolenia jak i w ciągu najbliższych 30 dni. Jestem już po raz drugi uczestnikiem szkolenia powadzonym przez FRR i bardzo sobie cenię.

Alicja, 03.12.2021

Szkolenie online. Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne prowadzącej Pani Justyny Barteli, jasny przekaz i otwartość na pytania . Polecam.

Dariusz, 03.12.2021

Super szkolenie, prowadzone bardzo profesjonalnie. Olbrzymia dawka wiedzy. Dużo materiałów, które będzie można wykorzystać w praktyce zawodowej. Serdecznie polecam.

Sylwia, 28.11.2021

Chciałabym bardzo podziękować za udział w kursie online "Specjalista ds. raportowania i analizy danych". Był to jeden z najlepszych kursów, w których uczestniczyłam. Jestem pod ogromnym wrażeniem osoby prowadzącej, która nie dość że przygotowała na bardzo wysokim poziomie obszerną ilość materiałów, to jednocześnie umiała utrzymać skuteczny i efektywny kontakt z słuchaczami poprzez wspólne rozwiązywania zadań i case'ów. Zatem sposób przekazania wiedzy we wszystkich modułach oceniam na 6+ Wszystko było jasno i przejrzyście przekazane. Sam kurs pozwolił mi na spojrzenie na moją dotychczasową pracę z innej perspektywy i rozszerzył wiedzę na narzędzia, które dotychczas omijałam korzystając z pakietu MS Office. Polecam każdemu Kontrolerowi Finansowemu, ja pracuję w zawodzie kilkanaście lat i nie żałuję nawet sekundy. Czekam na kolejny poziom.

Anita, 28.11.2021

Poznałem nowe rozwiązania, kompetentny prowadzący - wszystko na duży plus!

Paweł, 28.11.2021

Merytoryczna strona szkolenia

Małgorzata, 26.11.2021

Wielkie uznania za jakość wczorajszego szkolenia prowadzonego przez Panią Urszulę Trójkowską. Wspaniałe podejście do tematu, skrupulatność w udzielanych odpowiedziach na pytania uczestników, cały materiał przekładany w prosty i przejrzysty sposób (a jestem totalnym lajkiem w tym temacie). Wielkie gratulacje! Życzyłbym sobie aby wszystkie szkolenia na których jestem były prowadzone chociaż w połowie w taki sposób jaki uczyniła to Pani Urszula. Pełen profesjonalizm!!! Po szkoleniu z Panią "doktor" straciłem wszelkie nadzieję, że można po szkoleniu z FRR można znaleźć jakikolwiek pozytyw. Tutaj był ich cały ocean. Serdecznie dziękuje Pani Urszulo!

Sebastian Słaby, 17.11.2021

Kurs prowadzony w sposób kompetentny i ciekawy. Prowadzące kurs to osoby sympatyczne o dużej wiedzy teoretycznej i praktycznej. Materiały szkoleniowe czytelne i przejrzyste. Zdecydowanie rekomenduje kurs kadrowo- płacowy.

Agata, 16.11.2021

Klarowny przekaz prze Panią prowadzącą, dużo cennych uwag, duża wiedza prowadzącej. Polecam bardzo Panią Justynę Bartelę jak i samo szkolenie Faktura VAT.

Agnieszka, 29.10.2021

Profesjonalne, dobre szkolenie. Uzupełniło moją wiedzę w temacie Planowania. Pani Stanisława okazała się dobrym szkoleniowcem, stworzyła przyjemna atmosferę i potrafiła przekazać w sposób komunikatywny omawiany obszar wiedzy. Polecam, dziękuję

Krystyna, 29.10.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie super, wiedza Pani Doroty bezcenna i przekazana w sposób jasny i rzeczowy. Mogę polecić to szkolenie z czystym sumieniem. Pieniądze dobrze zainwestowane. Dziękuję.

Małgorzata, 27.10.2021

Szkolenie bardzo ciekawe, prowadzący bardzo sympatyczny. Polecam szkolenia prowadzone przez pana Tomasza Gzela

Edyta, 27.10.2021

Polecam szkolenie. Prowadzaca Pani Dorota przeprowadzila szkolenie z pelnym profesjonalizmem i zaangazowaniem. Ogromna wiedza praktyczna. Ilosc materialow otrzymanych w trakcie i po szkoleniu, sa dopelnieniem calosci.

Michal, MśP, 14.10.2021

Uczestniczyłam w szkoleniu on-line prowadzonego przez Pana Artura, którego serdecznie z tego miejsca pozdrawiam dziękując tym samym za mile i konkretnie spędzony czas. :) Polecam szkolenie z tej tematyki dla innych osób chcących nie tylko rozszerzyć swoją wiedzę w tej dziedzinie. Możliwość udziału w szkoleniu daje nie tylko poznanie ciekawych tematów, ale również wymianę z uczestnikami swojej wiedzy.

Aneta, 11.10.2021

Szkolenie prowadzone przez Panią Marzenę Mikoda. Rewelacja! Świetny, swobodny sposób prowadzenia zajęć, bardzo dużo przykładów z życia. Ogromna dawka wiedzy, która na pewno przyda się w przyszłości. Gorąco polecam

Maja, 04.10.2021

Szkolenie prowadzone przez Panią Marzenę jest przygotowane kompleksowo, wiedza przekazywana jest w sposób zrozumiały, konkretny. Pani Marzena kładzie nacisk na liczenie zadań, wyjaśnianie ich, podawanie przykładów z różnych aspektów szkolenia. Jest zawsze otwarta na odpowiadanie na nasze pytania. Polecam każdemu uczestnictwo w szkoleniach prowadzonych przez Panią Marzenę!

Ewelina, 04.10.2021

Polecam szkolenie on-line, przeprowadzone z duzym zaangazowaniem prowadzacych. Pan Artur oraz pozostali szkoleniowcy przedstawiaja wiedze w dostepny i praktyczny sposob. Szkolenie z pewnoscia warte wydanych pieniedzy.

Michal, MśP, 03.10.2021

Pan prowadzący, Pan Wojciech jest bardzo dobrym prowadzącym. Od razu widać, że ma wszechstronną wiedzę, doświadczenie, i potrafi się nią dzielić. Nie każdy wykładowiec potrafi przekazywać wiedzę w sposób jasny i zrozumiały. Jestem po szkoleniu na główną księgową ze SKWP Katowice. Gdyby Pan Wojciech prowadził część zajęć, a które na tym szkoleniu się przewinęły (w mniejszym bądź większym zakresie) to bym w ogóle nie stresowała się egzaminem. Na jedne zajęcia się spóźniłam. W ciągu 10 minut dostałam telefon od opiekunki, Pani Magdy, czy wszystko mi działa. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona taką reakcją - dbałością o klienta. Wiem jedno, SKWP Katowice będę omijać szerokim łukiem, a FRR będę jak najbardziej polecać. I pewnie niedługo znowu zapiszę się na jakiś kurs :)

Joanna, 03.10.2021

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Wykładowca Pani Barbara Zapała wiedzę przekazała w sposób dla mnie zrozumiały i poparty wieloma przykładami. Szkolenie w 100% spełniło moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona, że mogłam w nim uczestniczyć, gdyż zdobytą wiedzę już miałam możliwość wykorzystać w pracy zawodowej, a to jest dla mnie najistotniejsze.

Iwona Majchrzak, 30.09.2021

Bardzo dziękuję za przygotowane szkolenie. Poprowadzone ciekawie, merytorycznie i bardzo praktycznie z dużym naciskiem na różnorodność sytuacji, które mogą nas w życiu (sprawozdawczym) spotkać :) zdecydowanie polecam.

Monika, 02.09.2021

Kurs ten jest konkretny, przepełniony konkretną wiedzą, widać, że zarówno wykładowcom jak i opiekunowi kursu zależy, by osoby uczestniczące wyniosły jak największą wiedzę. Sporo przydatnych rad i podpowiedzi dotyczących samych egzaminów oraz tego jak się uczyć. Egzamin pisemny zdałam bez problemu właśnie po tym kursie. Gorąco polecam!

Agnieszka, 30.08.2021

Prowadzący szkolenie Pan Tomasz Gzela posiada nie tylko dużą wiedzę merytoryczne, ale i doświadczenie zawodowe. Wiele spraw omawia z praktycznego punktu. Ma cały czas kontakt ze studentem, nie pozwala się zdekoncentrować w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Zbigniew Klimek, 25.08.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wzorowo przeprowadzone szkolenie; metodycznie i po kolei. Można usystematyzować wiedzę, jak również dowiedzieć się wielu nowych aspektów rozliczania firm produkcyjnych. Dużo przykładów, możliwość otwartej dyskusji.

Izabela, 13.08.2021

Serdecznie polecam. Na szkoleniu oprócz dużej ilości informacji, sporo przykładów praktycznych. Dodam tylko, że szkolenie prowadzone przez Panią Justynę było ciekawe i w prosty, przejrzysty sposób.

Katarzyna, 11.08.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 4 4,0 / 5

Samo szkolenie było dla mnie pomocne. Duża ilość przykładów z życia, duża wiedza i doświadczenie wykładowcy (nie używam słowa "trener"). Jedyny minus to forma online. Jak dla mnie szkolenie stacjonarne jest o niebo bardziej efektywne.

Andrzej, 10.08.2021

Szkolenie jednodniowe prowadził Pan Tomasz Zdziarski. Kompetencje oraz umiejętność przekazywania wiedzy przez Prelegenta oceniam na bardzo dobry :) Pracowaliśmy warsztatowo, na przykładach więc całość wiedzy została przyswojona za co bardzo dziękujemy.

ANETA, 14.07.2021

Kurs jest bardzo interesujący i zapewnia ogromną dawkę wiedzy teoretycznej i praktycznej z zakresu kadr i płac, która jest przekazana w przyjemnej i sympatycznej atmosferze. Pani Marzena Mikoda jest świetnym szkoleniowcem, który przekazuje wiedzę w bardzo przystępny i obrazowy sposób, podając wiele przykładów wziętych prosto z życia. Wyczerpująco odpowiada na zadawane pytania i wyjaśnia wszelkie wątpliwości co ułatwia przyswajanie kolejnych zagadnień. Prezentacje oraz materiały używane podczas zajęć są świetnie przygotowane. Podczas szkolenia pojawia się wiele ćwiczeń, które pozwalają na wykorzystanie zdobytych informacji w praktyce. Obsługa i organizacja kursu jest na bardzo wysokim poziomie. Z pewnością skorzystam z innych kursów i szkoleń oferowanych przez Centrum Szkoleniowe FRR w przyszłości. Serdecznie polecam!

Patrycja, 13.07.2021

Każdemu polecam szkolenia prowadzone poprzez Fundacje Rozwoju Rachunkowości. Moje szkolenie prowadziła Pani Dorota- Kobieta z ogromem wiedzy, którą umie super przekazać. Zajęcia bardzo ciekawie prowadzone Zagadnienia prezentowane w sposób bardzo przejrzysty. Mega dużo materiałów, które zostaje u Nas po zakończonym kursie. Duży plus za możliwość odbywania kursu w formie online. Dzięki temu mogłam wziąć w nim udział. Bardzo dziękuje i szczerze polecam.

Katarzyna, 13.07.2021

Profesjonalna obsługa, bardzo dobrze przygotowany prowadzący. Serdecznie polecam

Dominik, 12.07.2021

Bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone szkolenie w trybie zdalnym. Duża wiedza Pani Doroty przekazana w przystępny sposób. Bardzo dobry i miły kontakt z biurem. Zdecydowanie polecam i z pewnością w przyszłości skorzystam z innych szkoleń FRR!

Edyta, 08.07.2021
 z  15 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij