Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  14 następna

Bardzo dziękuję za przygotowane szkolenie. Poprowadzone ciekawie, merytorycznie i bardzo praktycznie z dużym naciskiem na różnorodność sytuacji, które mogą nas w życiu (sprawozdawczym) spotkać :) zdecydowanie polecam.

Monika, 02.09.2021

Kurs ten jest konkretny, przepełniony konkretną wiedzą, widać, że zarówno wykładowcom jak i opiekunowi kursu zależy, by osoby uczestniczące wyniosły jak największą wiedzę. Sporo przydatnych rad i podpowiedzi dotyczących samych egzaminów oraz tego jak się uczyć. Egzamin pisemny zdałam bez problemu właśnie po tym kursie. Gorąco polecam!

Agnieszka, 30.08.2021

Prowadzący szkolenie Pan Tomasz Gzela posiada nie tylko dużą wiedzę merytoryczne, ale i doświadczenie zawodowe. Wiele spraw omawia z praktycznego punktu. Ma cały czas kontakt ze studentem, nie pozwala się zdekoncentrować w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Zbigniew Klimek, 25.08.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wzorowo przeprowadzone szkolenie; metodycznie i po kolei. Można usystematyzować wiedzę, jak również dowiedzieć się wielu nowych aspektów rozliczania firm produkcyjnych. Dużo przykładów, możliwość otwartej dyskusji.

Izabela, 13.08.2021

Serdecznie polecam. Na szkoleniu oprócz dużej ilości informacji, sporo przykładów praktycznych. Dodam tylko, że szkolenie prowadzone przez Panią Justynę było ciekawe i w prosty, przejrzysty sposób.

Katarzyna, 11.08.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 4 4,0 / 5

Samo szkolenie było dla mnie pomocne. Duża ilość przykładów z życia, duża wiedza i doświadczenie wykładowcy (nie używam słowa "trener"). Jedyny minus to forma online. Jak dla mnie szkolenie stacjonarne jest o niebo bardziej efektywne.

Andrzej, 10.08.2021

Szkolenie jednodniowe prowadził Pan Tomasz Zdziarski. Kompetencje oraz umiejętność przekazywania wiedzy przez Prelegenta oceniam na bardzo dobry :) Pracowaliśmy warsztatowo, na przykładach więc całość wiedzy została przyswojona za co bardzo dziękujemy.

ANETA, 14.07.2021

Kurs jest bardzo interesujący i zapewnia ogromną dawkę wiedzy teoretycznej i praktycznej z zakresu kadr i płac, która jest przekazana w przyjemnej i sympatycznej atmosferze. Pani Marzena Mikoda jest świetnym szkoleniowcem, który przekazuje wiedzę w bardzo przystępny i obrazowy sposób, podając wiele przykładów wziętych prosto z życia. Wyczerpująco odpowiada na zadawane pytania i wyjaśnia wszelkie wątpliwości co ułatwia przyswajanie kolejnych zagadnień. Prezentacje oraz materiały używane podczas zajęć są świetnie przygotowane. Podczas szkolenia pojawia się wiele ćwiczeń, które pozwalają na wykorzystanie zdobytych informacji w praktyce. Obsługa i organizacja kursu jest na bardzo wysokim poziomie. Z pewnością skorzystam z innych kursów i szkoleń oferowanych przez Centrum Szkoleniowe FRR w przyszłości. Serdecznie polecam!

Patrycja, 13.07.2021

Każdemu polecam szkolenia prowadzone poprzez Fundacje Rozwoju Rachunkowości. Moje szkolenie prowadziła Pani Dorota- Kobieta z ogromem wiedzy, którą umie super przekazać. Zajęcia bardzo ciekawie prowadzone Zagadnienia prezentowane w sposób bardzo przejrzysty. Mega dużo materiałów, które zostaje u Nas po zakończonym kursie. Duży plus za możliwość odbywania kursu w formie online. Dzięki temu mogłam wziąć w nim udział. Bardzo dziękuje i szczerze polecam.

Katarzyna, 13.07.2021

Profesjonalna obsługa, bardzo dobrze przygotowany prowadzący. Serdecznie polecam

Dominik, 12.07.2021

Bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone szkolenie w trybie zdalnym. Duża wiedza Pani Doroty przekazana w przystępny sposób. Bardzo dobry i miły kontakt z biurem. Zdecydowanie polecam i z pewnością w przyszłości skorzystam z innych szkoleń FRR!

Edyta, 08.07.2021

Podziwiam zapał i zaangażowanie Pani Justyny, która prowadziła to szkolenie. Bardzo duża dawka wiedzy, za co dziękuje.

Anita, 07.07.2021

Wszystkim niezdecydowanym polecam udział w kursie Dyrektor finansowy z modułem Akademia Podatków. Profesjonalna kadra, niezwykle ciekawie prowadzone zajęcia. Zagadnienia prezentowane w sposób bardzo przystępny, wg zasady: maksimum praktyki minimum teorii. Tak dużej liczby materiałów nie miałem po żadnym innym kursie. Dwa pełne segregatory materiałów - prezentacji drukowanych dwustronnie to niewątpliwy atut tego kursu. No i to, że kurs odbywał się online pozwolił mi na udział w nim pomimo mieszkania kilkaset kilometrów od Warszawy. Dziękuję i polecam.

Rafał, 29.06.2021

Bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone szkolenie w trybie zdalnym. Duża wiedza prowadzących, przystępny sposób przekazywania informacji. Bardzo dobry i miły kontakt z biurem. Zdecydowanie polecam i z pewnością w przyszłości skorzystam z innych szkoleń FRR!

Monika, 29.06.2021

Szkolenie zostało przeprowadzone przez trenera, którego chciało się słuchać. Proste przykłady, przystępny język i niespotykany jak na dzisiejsze czasy autodystans prowadzącego sprawiły, że czas upłynął zdecydowanie za szybko :) Wartość merytoryczna szkolenia - 10 pkt. w skali 0-10. Ponadto niezwykle profesjonalna obsługa menedżera szkolenia powodują, że szkolenie w FRR to zdecydowanie dobry wybór. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam!

Dariusz, 28.06.2021

Dużo potrzebnej wiedzy przekazany w przystępny sposób. Teoria i praktyka wyjaśniona bardzo zrozumiale, dzięki czemu nie było to "czarną magią". Jestem zadowolona i polecam. Pani prowadząca Justyna bardzo sympatyczna, pani opiekun szkolenia Magdalena również. Pozdrawiam serdecznie, szkolenie było przyjemnością, a nie jedynie poszerzeniem wiedzy. Dziękuję. Chętnie zapisze się na kolejne.

Beata, 23.06.2021

Bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone szkolenie w trybie zdalnym. Duża partia materiału, cennych informacji, przedstawiona w sposób przystępny. Sprawna komunikacja. Trudne tematy wielokrotnie powtarzane i przećwiczone na rozmaitych przykładach. Duży plus stanowił materiał z transakcji łańcuchowych i trójstronnych, który nie został pozostawiony na koniec całego szkolenia, gdzie czas już nagli i wykładowcy nie zawsze zdążą omówić szczegółowo tematykę. Bogate doświadczenie osoby prowadzącej, umożliwiło uzyskanie odpowiedzi na zadane w trakcie szkolenia pytania.

Małgosia, 22.06.2021

Szkolenie bardzo dobre , prowadzący świetnie przygotowany.

kamila, 16.06.2021

Szkolenie bardzo ciekawe, zawierał wiedzę, która nie jest ogolnodostępna i podawana na każdym kroku. Wykładowca pełen pasji i zaangażowania. Przekaz czytelny, zrozumiały, wyraźny i profesjonalny. Kolejne szkolenie tej firmy w którym uczestniczyłam i kolejne z ktorego jestem zadowolona.

Małgorzata, 15.06.2021

Kurs prowadzony był online jednak czułam sie jak na sali wykładowej, świetni wykładowcy ,wspaniały przekaz wiedzy zakres przekazanej wiedzy większy niż się spodziewałam ,super przygotowane materiały szkoleniowe ,obsługa całego kursu naprawdę super bardzo polecam szkolenia w tej firmie ,poniewaz jest tu bardzo wysoki poziom wiedzy przekazywanej i niesamowici wykładowcy.

ANNA, 15.06.2021

Podobała mi się przystępność, dobry kontakt z prowadzącym - tu p. Andrzej, szkolenie odbywałam online z miasta Łodzi. Jedynie co mogłabym zasugerować, to by to szkolenie było dłuższe by móc na spokojnie przejść i przerobić materiał i więcej móc poćwiczyć

Magdalena, 12.06.2021

Prowadzący Pan Wojciech Próchnicki posiada bardzo dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną w zakresie kontrolingu, którą przekazał w jasny i zrozumiały sposób. Na szkoleniu jest bardzo dużo ćwiczeń praktycznych. Szkolenie jak najbardziej polecam.

Piotr, 07.06.2021

Bardzo dobrze przygotowane materiały, ciekawe zadania i przede wszystkim kompetentny prowadzący, służący wyjaśnieniami i pomocą na każdym etapie szkolenia.

Barbara, 07.06.2021

Szkolenie CONTROLLING

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Polecam, duża dawka konkretnej wiedzy.

Agnieszka, 05.06.2021

Szkolenie prowadzone było w sposób profesjonalny, zrozumiały i w bardzo miłej atmosferze. Przekaz ogromnej wiedzy jaką prezentowała prowadząca Pani Justyna Bartela podparty był świetnie przygotowanymi materiałami oraz przykładami. Serdecznie polecam!

Aneta Z, 01.06.2021

Udział w szkoleniu "Kompleksowe Przygotowanie do egzaminów na Doradcę Podatkoweg" pomogło mi bardzo w przygotowaniu sie do egzaminu pisemnego na doradcę podatkowego. Pytania jak i kazusy opracowane są przejzyscie, konkretnie ale przede wszystkim merytorycznie. Zajęcia prowadzone są na wysokim poziomie. Zagadnienia na egzamin pisemny jak i ustny przedstawione są jasno, krótko i merytorycznie a prowadzący zajęcia kładą duży nacisk na praktykę. Polecam Centrum Szkoleniowe FRR.

Damian, 26.05.2021

Egzamin pisemny zdany z bardzo dobrymi wynikami za pierwszym razem . Myślę że to najlepsza ocena szkolenia jeżeli chodzi o ten zakres materiału na egzamin ( testy + kazusy). Szkolenie rozpoczęte w trybie stacjonarnym zakończone jako online. Mogę z całą pewnością polecić kurs. Bardzo dobrzy wykładowcy, wspomagający nie tylko swoją wiedzą ale też doświadczeniem.

Anna, 26.05.2021

Szkolenie prowadzone przez Panią Monikę Zielińską, już trzecie szkolenie prowadzone przez Panią Monikę, prowadząca z dużą wiedzą, swobodą w przekazywaniu informacji, na wszystkie pytania wyczerpujące odpowiedzi. Całe przygotowanie szkoleń i rozszerzone materiały szkoleniowe. Polecam z czystym sumieniem.

Małgorzata, 24.05.2021

Bardzo polecam kurs online prowadzony przez Panią Justynę Bartele. Program szkolenia, przejrzyste materiały oraz ciekawe przykłady podawane przez Pania Justyne sprawiły,że szkolenie było bardzo interesujące. Kurs spełnił moje oczekiwania w 100%, wzbogacił moją dotychczasową wiedzę i z chęcią skorzystam jeszcze z kolejnych szkoleń prowadzonych przez Fundację rozwoju Rachunkowości.

Jowita, 13.05.2021

Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Duża dawka wiedzy i praktycznych informacji. Bardzo dobrze przygotowane materiały. Pani Marzena jest osobą o ogromnej wiedzy teoretycznej, ale co dla mnie ważniejsze, także praktycznej. Jej wykłady wzbogacane przykładami wziętymi z życia bardzo ułatwiały przyswajanie wiedzy. Ogólnie bardzo polecam i myślę, że sama jeszcze skorzystam.

Agnieszka, 26.04.2021
 z  14 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij