Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  13 następna

Prowadzący Pan Wojciech Próchnicki posiada bardzo dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną w zakresie kontrolingu, którą przekazał w jasny i zrozumiały sposób. Na szkoleniu jest bardzo dużo ćwiczeń praktycznych. Szkolenie jak najbardziej polecam.

Piotr, 07.06.2021

Bardzo dobrze przygotowane materiały, ciekawe zadania i przede wszystkim kompetentny prowadzący, służący wyjaśnieniami i pomocą na każdym etapie szkolenia.

Barbara, 07.06.2021

Szkolenie CONTROLLING

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Polecam, duża dawka konkretnej wiedzy.

Agnieszka, 05.06.2021

Szkolenie prowadzone było w sposób profesjonalny, zrozumiały i w bardzo miłej atmosferze. Przekaz ogromnej wiedzy jaką prezentowała prowadząca Pani Justyna Bartela podparty był świetnie przygotowanymi materiałami oraz przykładami. Serdecznie polecam!

Aneta Z, 01.06.2021

Udział w szkoleniu "Kompleksowe Przygotowanie do egzaminów na Doradcę Podatkoweg" pomogło mi bardzo w przygotowaniu sie do egzaminu pisemnego na doradcę podatkowego. Pytania jak i kazusy opracowane są przejzyscie, konkretnie ale przede wszystkim merytorycznie. Zajęcia prowadzone są na wysokim poziomie. Zagadnienia na egzamin pisemny jak i ustny przedstawione są jasno, krótko i merytorycznie a prowadzący zajęcia kładą duży nacisk na praktykę. Polecam Centrum Szkoleniowe FRR.

Damian, 26.05.2021

Egzamin pisemny zdany z bardzo dobrymi wynikami za pierwszym razem . Myślę że to najlepsza ocena szkolenia jeżeli chodzi o ten zakres materiału na egzamin ( testy + kazusy). Szkolenie rozpoczęte w trybie stacjonarnym zakończone jako online. Mogę z całą pewnością polecić kurs. Bardzo dobrzy wykładowcy, wspomagający nie tylko swoją wiedzą ale też doświadczeniem.

Anna, 26.05.2021

Szkolenie prowadzone przez Panią Monikę Zielińską, już trzecie szkolenie prowadzone przez Panią Monikę, prowadząca z dużą wiedzą, swobodą w przekazywaniu informacji, na wszystkie pytania wyczerpujące odpowiedzi. Całe przygotowanie szkoleń i rozszerzone materiały szkoleniowe. Polecam z czystym sumieniem.

Małgorzata, 24.05.2021

Bardzo polecam kurs online prowadzony przez Panią Justynę Bartele. Program szkolenia, przejrzyste materiały oraz ciekawe przykłady podawane przez Pania Justyne sprawiły,że szkolenie było bardzo interesujące. Kurs spełnił moje oczekiwania w 100%, wzbogacił moją dotychczasową wiedzę i z chęcią skorzystam jeszcze z kolejnych szkoleń prowadzonych przez Fundację rozwoju Rachunkowości.

Jowita, 13.05.2021

Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Duża dawka wiedzy i praktycznych informacji. Bardzo dobrze przygotowane materiały. Pani Marzena jest osobą o ogromnej wiedzy teoretycznej, ale co dla mnie ważniejsze, także praktycznej. Jej wykłady wzbogacane przykładami wziętymi z życia bardzo ułatwiały przyswajanie wiedzy. Ogólnie bardzo polecam i myślę, że sama jeszcze skorzystam.

Agnieszka, 26.04.2021

Polecam z czystym sumieniem! Nie zdawałam sobie sprawy, że szkolenie prowadzone w trybie online może przynieść aż tyle pozytywów, a przede wszystkim pomóc w życiu zawodowym. Pozdrawiam prowadzącą Panią Justynę Bartelę :) Jej wiedza i doświadczenie wzbudzają zachwyt, a za umiejętność przekazywania wiedzy, tak, że całkowicie nowe pojęcia szybko stają się zrozumiałe zostaje mi tylko podziękować!

Aleksandra, 21.04.2021

Szkolenie prowadzone na najwyższym poziomie.Pani Justyna Bartela potrafi każde zagadnienie wytłumaczyć logicznie i zrozumiale. Jej ogromna wiedza i wysoka kultura osobista sprawiały , że każde zajęcia przebiegały w niezwykle miłej atmosferze.Kurs spełnił moje oczekiwania w 100%. Metoda online jest świetna. Polecam

Lucyna, 20.04.2021

Profesjonalne szkolenie, mnóstwo wiedzy przekazane w niezwykle przystępny sposób. Bardzo wysoka jakość materiałów. Kurs spełnia oczekiwania i skupia się na maksymalnie praktycznym podejściu do tematu. Polecam! :)

Szymon, 19.04.2021

Świetny kurs! Wspaniała prowadząca Pani Justyna Bartela posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną. Potrafi zaangażować każdego słuchacza do aktywnego uczestnictwa w zajęciach. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Dzięki wiedzy Pani Justyny i umiejętności przekazywania wiedzy egzamin końcowy nie stanowił najmniejszego problemu. Wcześniej nie sądziłam, że kurs online może w pełni zastąpić tryb stacjonarny, ale teraz jestem przekonana, że jest równie skuteczny. Jestem bardzo zadowolona z tej formy kursu i jego organizacji. Jakość materiałów szkoleniowych na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!!!

Monika, 19.04.2021

Szkolenie przeprowadzone perfekcyjnie

Iwona, 19.04.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Ostatnio miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w szkoleniu online Dyplomowany Księgowy, polecam serdecznie każdemu, kto chciałby poszerzyć horyzonty lub dąży do dalszego rozwoju zawodowego. Kurs to ogromna dawka wiedzy, możliwość jej usystematyzowania i wykorzystania w praktyce. Całość dopełniają zaawansowane zagadnienia z podatków i rachunkowości zarządczej/ controllingu. Choć może "przywykliśmy" do kursów "na żywo" to myślę, że przeprowadzony online tak, jak w FRR niewiele różni się od kursu stacjonarnego. Polecam serdecznie. Dziękuję prowadzącym za ogromne zaangażowanie i "tonę" materiałów i casów.

Iza Pazyna, 14.04.2021

Świetny kurs ! Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia, możliwość poszerzenia wiedzy ! polecam @

Sandra, 14.04.2021

Szkolenie przeprowadzone online bardzo profesjonalnie. Prowadzący mają ogromną wiedzę która umieli przekazać. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, zdobytą wiedzę mam zamiar wykorzystać w pracy zawodowej.

Ewelina, 13.04.2021

Kurs prowadzony w bardzo ciekawy sposób- wiedzą teoretyczna z praktycznymi przykładami, rzetelne udzielanie odpowiedzi na nurtujące pytania, wyjaśnianie każdej wątpliwości. Bardzo pozytywne zaskoczenie, polecam.

Małgorzata, 13.04.2021

Dziękuję serdecznie i polecam innym ! Pani Justyna naprawdę wspaniale poprowadziła szkolenie. Dużo konkretnej wiedzy przekazanej w sposób prosty i zrozumiały.

Monika, 06.04.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobra organizacja szkolenia, intuicyjna w obsłudze platforma on-line i przede wszystkim doskonały Wykładowca - Pan Artur Hildebrand. Podczas wykładów Pan Artur jest w ciągłym kontakcie z Uczestnikami, chętnie i wyczerpująco udziela odpowiedzi na każde pytanie. Atmosfera jest przyjazna i zachęcająca do aktywności. Bogata merytorycznie zawartość materiałów przekazanych przez Wykładowcę każdemu Uczestnikowi po szkoleniu. Szczerze polecam.

Magdalena Jędrzejczak - Dąbrowska, 04.04.2021
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Miałam niezmierną przyjemność uczestniczyć w kursie "Dyplomowany Księgowy". On-linowa forma tego kursu zorganizowana jest perfekcyjnie. Program dotyka wszystkich ważnych kwestii, z którymi nie spotykamy się na co dzień, a dzięki wspaniałym wykładowcom wszystkie kwestie wyjaśnione są dogłębnie. Z niecierpliwością czekałam na następną sesję. Bardzo dziękuję Panu Jackowi Kołaczyńskiemu, Pani Justynie Bartela oraz Panu Wojtkowi Próchnickiemu za zaangażowanie i pasję z jaką prowadzą zajęcia. Za każdym razem 8 godzin przemijało niepostrzeżenie. Dziękuję również Pani Magdzie Strzelczyk - opiekunce kursu, czułam się zaopiekowana ;) Pozdrawiam serdecznie wykładowców, opiekuna oraz wszystkich uczestników kursu. Paulina Erdman-Stopa

Paulina, 25.03.2021

Bardzo dobre szkolenie, prowadząca w bardzo dobry sposób przedstawiła temat. Świetne slajdy, zaznaczenia najważniejszych treści w trakcie wykładu. Polecam.

IWONA, 11.03.2021

Było to pierwsze szkolenie w trybie online, w którym uczestniczyłam. Przed jego rozpoczęciem nie byłam przekonana do tej formy, jednak okazało się, że jest to znakomita metoda zdobycia nowych informacji i kompetencji. Zarówno kontakt z organizatorami szkolenia jak i samą prowadzącą oceniam bardzo dobrze. Przekazywana wiedza nie była tylko suchym książkowym wykładem, lecz wzbogacana była przykładami z praktyki doświadczonego kadrowca. Szkolenie spełniło moje oczekiwania.

Barbara, 23.02.2021

Serdecznie dziękuję za profesjonalne i w miłej atmosferze przeprowadzone szkolenie przez Panią Justynę Bartela. Bardzo merytoryczne, przekazane informacje przydadzą się w praktyce. Chętnie i szybko odpowiada na pytania. Pani Justyna- skarbnica wiedzy!

Arleta, 23.02.2021

Dziękuję za szkolenie, jak zwykle bardzo profesjonalne, myślę, że wiedza zdobyta na szkoleniu przyda mi się w pracy.

Monika, 19.02.2021

Bardzo merytoryczny Prowadzący. Szkolenie z Panem Tomaszem to dobrze zainwestowany czas i pieniądze. Mam nadzieję, że to nie ostatnie szkolenie z FRR.

Magda, 18.02.2021

Program kursu bogaty merytorycznie, dużo wiedzy praktycznej i eksperckiej, wyśmienici wykładowcy chętnie i z pasją przekazujący wiedzę oraz bardzo dużo materiałów do nauki. Wykładowcy potrafili w sposób jasny, przejrzysty i zrozumiały przekazać wiedzę i zachęcić do jej pogłębiania. Kurs przerósł moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona i polecam. Naprawdę warto zainwestować w siebie i ten kurs, poświęcić czas i środki finansowe, zdobyta wiedza na tym kursie jest bezcenna.

Edyta, 10.02.2021

Dobry kontakt z prowadzącą. Szkolenie przebiegło bez problemów.

Uczestnik szkolenia, 09.02.2021

Skorzystałam ze szkolenia o spółce z o.o. prowadzonego przez Panią Dorotę, bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę

Maja, 27.01.2021

Jestem pod wrażeniem organizacji szkolenia tj. ze szkolenia w formie stacjonarnej na szkolenie w formie online. Szkolenie prowadzone przez wysokiej klasy specjalistów na szczęście nie tylko teoretyków ale praktyków. To moje drugie szkolenie z którego korzystam z FRR. Będą i kolejne. A teraz krótko. Szkoda czasu na studia podyplomowe, gdzie wykładowcy to teoretycy uczelniani. Doświadczyłem współpracy z profesorem prawa, który nie potrafił wypełnić weksla.

Jacek, 20.01.2021
 z  13 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij