Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  16 następna

Ograniczenie teorii do minimum przejrzyste prezentacje dobre przygotowanie dydaktyczno praktyczne Trenerów

witold, 24.05.2022

Osoba prowadząca szkolenie przekazała bardzo dużo wiedzy opartej na zadaniach praktycznych, ogromne zaangażowanie. Bardzo dziękuję.

Marzena, 18.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie szczerze polecam. Zakres merytoryczny i forma przekazu bardzo przystępna. Kontakt bardzo dobry. Podziękowania dla Pani Moniki Połosak /Menedżer Szkoleń/.

Luiza, 18.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Profesjonalne, przystępne szkolenia. Polecam

Emilia, 13.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

interesujące szkolenie, dobrze poprowadzone

Beata, 13.05.2022

Szkolenie Estoński CIT 2.0

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie prowadził Pan Piotr Prokocki. Kompleksowo i szczegółowo omówił cały temat. Podał dużo bardzo dobrych przykładów praktycznych i teoretycznych, które umożliwiły zrozumienie wszystkich zagadnień. Odpowiedział na wiele trudnych pytań. Po takim szkoleniu można śmiało przechodzić na Estoński CIT :) Bardzo polecam.

Magdalena, 11.05.2022

Szkolenie przeprowadzone przez Panią Monikę Zielińską było strzałem w dziesiątkę :) Przemiła osoba z dużym doświadczeniem w swojej dziedzinie. Szkolenie z mnóstwem merytorycznej treści. Polecam :)

Wiktoria, 22.04.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie prowadzone online z powodu COVID. Głównym prowadzącym był Pan Jacek Kołaczyński. Bardzo profesjonalnie i ciekawie, bardzo trudne tematy omawiane były w dostępny i zrozumiały sposób. Bardzo dużo ćwiczeń, zadań, przykładów praktycznych. Polecam serdecznie.

Ewa, 15.04.2022

Brałam udział w wielu szkoleniach, ale muszę przyznać, że to przerosło wszelkie moje oczekiwania. Zakres merytoryczny niezwykle szeroki, a jednocześnie wiedza jest przekazywana w bardzo przystępny sposób. Nie jestem księgową, a bez problemu rozumiałam materiał szkoleniowy. W razie wątpliwości zawsze mogłam zadać pytanie prowadzącemu. Polecam w 100%

Monika Cienkowska, 15.04.2022

Pan Jacek Kołaczyński jest wyjątkowym prowadzącym - poza posiadaną wiedzą, bardzo przystępnie, a jednocześnie merytorycznie i rzeczowo wyjaśnia zagadnienia z zakresu tematyki kursu. Na bieżąco porównuje MSSF i UoR, a przy okazji zaraża pozytywną energią. Kurs na wysokim poziomie.

Patrycja, 11.04.2022

Cenię możliwość wzięcia udziału w szkoleniu w formie online - tym bardziej, iż było bardzo dobrze zorganizowane a wiedza merytoryczna przekazana przez wykładowców bardzo rozległa i przystępnie przekazana. Zachęcam do udziału, można wiele się dowiedzieć nawet nie wychodząc z domu.

Justyna, 10.04.2022

Jestem mega zadowolona z kursu na Głównego Księgowego organizowanego przez FRR, który właśnie ukończyłam. Uczestniczyłam w kursie on line, który w niczym nie odstawał od kursów stacjonarnych. Prowadzą go profesjonaliści i praktycy, którzy posiadają ogromną wiedzę zawodową i potrafią ją przekazać kursantom ( Pan Jacek - najlepszy, wie chyba wszystko z zakresu rachunkowości i nie tylko :-) ) Jeśli ktoś szuka rzetelnej i praktycznej wiedzy, a nie tylko papierowego zaliczenia to ten kurs jest dla niego. Z czystym sumieniem polecam każdemu.

Monika, 08.04.2022

Ogrom wiedzy bardzo przydatnej, która wykorzystuje w obecnej pracy. Mały minus za czasowe rozplanowanie - zbyt duża liczba godzin w ciągu jednego dnia. Pod koniec szkolenia mózg odmawiał już posłuszeństwa. Może jakby szkolenie trwało ciut dłużej, np dwa dodatkowe dni to znacznie efektywniej przyswajałoby mi się wiedzę. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.

Anna, 08.04.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Kurs przeprowadzony w pełni profesjonalnie. Organizacja na wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt z osobami zajmującymi się organizacją kursu, jak również i prowadzącymi. Wykładowcy bardzo dobrze przygotowani, bogate doświadczenie zawodowe. Informacje przekazane w praktyczny sposób. Szczególne uznanie i podziękowania dla Pana Jacka Kołaczyńskiego i Pani Justyny Barteli, którzy chętnie służą pomocą w trakcie jak i po zakończeniu kursu!!!

Bożena, 05.04.2022

Rzetelne przygotowanie - liczne materiały i listy zadań, sprawne prowadzenie szkolenia przez P. Wojciecha i bardzo praktyczne podejście do tematu. Podsumowując, szkolenie było warte swojej ceny.

Wojtek, 05.04.2022

Dostępność szkolenia bezproblemowa. Wiedza przekazana w sposób prosty i zrozumiały. Prowadzący bardzo miły i sympatyczny a do tego poziom wiedzy mega. Materiałów do szkolenia mnóstwo. Zdecydowanie polecam.

Edyta, 05.04.2022

Szkolenie w formie online zorganizowane przez prowadzącego p. Wojciecha Próchnickiego w taki sposób, że nie odczuwa się odległości. Możliwość zadawania pytań w trakcie wykładów. Praktyczne zastosowanie przedstawionej wiedzy.

Magda, 04.04.2022

Uczestniczyłam w kursie Online. Prowadzącym był Pan Wojciech Próchnicki. Jestem pod ogromnym wrażeniem jeżeli chodzi o jakość prowadzonych zajęć - wiedza, doświadczenie i sposób przekazu Pana Wojciecha - na najwyższym poziomie. Duża dawka PRAKTYCZNEJ WIEDZY! Dziękuję.

Sylwia, 02.04.2022

Szkolenie On-Line. POLECAM!!!! bardzo pouczające i ciekawe szkolenie. Porządna dawka wiedzy. Na pewno nie będzie to moje ostatnie szkolenie. Pozdrawiam

Ania, 02.04.2022

Kontakt z organizatorami bardzo dobry od samego początku. Uczestnictwo w kursie od strony technicznej nie było skomplikowana i bezproblemowa.. Sama wartość merytoryczna zgodna z programem kursu. Nie mam nic do zarzucenia. :) Polecam

Klaudia, 25.02.2022

Witam, nazywam się Maria Matyaszczyk. Uczestniczyłam w szkoleniu Spółka z O. O.- rachunkowość i podatki prowadzone przez Małgorzatę Tarkowską. Szkolenie było dobrze, oraz fachowo zorganizowane. Uzyskałam dużo wiedzy na temat otwierania i prowadzenia Spółki Z O. O. Udział w szkoleniu dodał mi pewność siebie. Przykłady z życia , małe grupy spowodowały , że czas mijał szybko i przyjemnie. Polecam zajęcia stacjonarne w Centrum Szkoleniowym FRR

Maria, 07.02.2022

Wykład Tomasz Gzely był bardzo ciekawy i pouczający. Zdecydowanie polecam! Forma: on-line.

Yury, 02.02.2022

Super szkolenie, dużo praktycznej wiedzy i Pan Darek nauczyciel z powołania. Serdecznie polecam wszystkim!

Dominik, 30.01.2022

Szkolenie było bardzo dobrze przygotowane merytorycznie, Pani prowadząca zachęcała do zadawania pytań i dyskusji co bardzo mi się podobało. Generalnie uważam, ze szkolenie było bardzo dobre.

Milena, 20.01.2022

Szkolenie przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie, forma on-line w niczym nie ustępuje wersji stacjonarnej. Bardzo dużym atutem jest osoba prowadzącej - Pani Justyna Bartela posiada ogrom wiedzy opartej o ciągłą praktykę i co ważne, podążającej za aktualnymi zmianami w prawie. Posiada również również cenną umiejętność przekazywania tej wiedzy w jasny i klarowny sposób. Zdecydowanie polecam!

Marcin, 17.01.2022

Kompleksowe szkolenie, tematy bardzo dobrze wyjaśnione. Przydatne materiały.

Dominika, 10.01.2022

Jestem zachwycona i serdecznie polecam. Mała grupa, niesamowita Prowadząca. Fachowo przygotowany materiał, omówiony na przykładach z życia, wielka dawka wiedzy, której już używam. Kurs prowadzony przez Panią Małgorzatę Tarkowską, w Warszawie. Super <3

Karolina Strużyńska, 08.01.2022

Szkolenie przeprowadzone sprawnie i rzeczowo, prowadząca Pani Justyna jak zwykle świetnie przygotowana, dobrze łączy przekaz wiedzy z praktycznymi przykładami. Zdecydowanie polecam.

Marcin, 31.12.2021

Brałam udział w szkoleniu online. Prowadziła je pani Justyna Bartela. Pani Justyna posiada ogrom wiedzy, którą potrafi umiejętnie przekazać słuchaczom. Szkolenie odbyło się w bardzo przyjemnej atmosferze, a przede wszystkim było bardzo bogate pod względem merytorycznym. FRR udostępniło również bardzo dużą ilość materiałów, z których skorzystam też na pewno w przyszłości.

Michalina, 22.12.2021

Certyfikowany kurs kadry i płace od podstaw w formie online prowadziła Pani Marzena Mikoda. Profesjonalne podejście, przygotowanie merytoryczne, jasny przekaz. Uwagi negatywne bardziej do organizacji niż do samego programu szkolenia bo to było akurat odpowiednio dobrane i omówione, ale kurs odbywał się na przełomie listopada-grudnia gdzie Pani Marzena omawiała "stare" zasady i Nowy Ład, który wchodzi od stycznia 2022r. dlatego też moim zdaniem kurs powinien być wydłużony bo Pani Marzena nie zdążyła omówić wszystkiego, a na koniec zdawkowo tylko opowiadała o różnych rzeczach mówiąc że opisze wszystko dokładnie w notatkach.

Beata, 21.12.2021
 z  16 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij