Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

 z  17 następna

Szkolenie bardzo ciekawe i dobrze zorganizowane, merytorycznie świetnie przygotowane. Pani Małgosia prowadząca szkolenie przekazała nam ogrom wiedzy. Szkolenie prowadziła bardzo prężnie i chętnie odpowiadała na nasze pytania. Serdecznie polecam zarówno szkolenie jak i wykładowcę.

Kinga, 28.09.2022

Bardzo dobre, praktyczne przykłądy do wykorzystania w pracy,

Michał, 25.09.2022

Rewelacja. Polecam!

Jakub, 17.09.2022

Szkolenie prowadziła Pani Małgorzata Tarkowska. Pani Małgosia to osoba z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem. Potrafiła udzielić odpowiedzi na każde zadane pytanie, a pytania nie pochodziły od laików, a osób z branży - na szkoleniu byli właściciele biur rachunkowych i księgowe. Pani Małgosia posiada niezwykłą umiejętność przekazywania wiedzy i operowania na przykładach wyjaśniając konkretne niuanse. Jest bardzo komunikatywna, traktuje kursantów jak partnerów do dyskusji. Zdecydowanie to było najlepsze szkolenie na jakim byłam do tej pory. Gorąco polecam szkolenia z Panią Małgorzatą Tarkowską - to gwarancja rzetelnej, aktualnej wiedzy, doświadczenia i niesamowitego podejścia do kursanta. Nie boi się pytań, jest bardzo relacyjna.

Ewelina, 13.09.2022

Bardzo polecam szkolenie. Dużo wiedzy popartej na praktycznych przykładach.

Katarzyna, 13.09.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie bardzo profesjonalne!! Przygotowanie i realizacja na bardzo wysokim poziomie. Materiały, zadania, pliki bardzo przydatne i przygotowane w profesjonalny sposób.

AGNIESZKA, 12.09.2022

Przygotowanie i realizacja szkolenia była profesjonalna zarówno jeśli chodzi o zakres merytoryczny, przystępność przekazywanej wiedzy, jak i jakość dostarczonych materiałów czy też obsługę administracyjną szkolenia. Kurs prowadziły panie Monika Zielińska oraz Paulina Bramson. Uczestniczyłam w szkoleniu w formie online.

Agata, 09.09.2022

Polecam.

Aneta, 29.08.2022

Uczestniczyłem w szkoleniu na Spedytora i jako osoba, która miała bardzo ograniczoną (żadną) wiedzę w tym temacie muszę przyznać, że nie mogłem lepiej trafić. Szkolenie odbyło się online, ale wszystko poszło bardzo sprawnie, bardzo dobrze zorganizowane. Co do samego szkolenia to ilość wiedzy jaką szkoleniowiec, P. Marzena nam przekazała była imponująca. Mnóstwo przykładów z życia, zagadnień prawnych, problemów, które często się pojawiają w tym zawodzie i jak je rozwiązywać, jak rozmawiać z klientem oraz przewoźnikiem. Zdecydowanie POLECAM!!!

Jarek, 16.08.2022

Szkolenie bardzo profesjonalne. Przygotowanie i realizacja na najwyższym poziomie. Wiedza merytoryczna poparta praktyką codziennej pracy zawodowej. Informacje przekazywane były w sposób bardzo zrozumiały. Materiały dostarczane do szkoleń są bardzo przydatne, szczególnie arkusze Excel. Wielkie wyrazy uznania dla wszystkich prowadzących oraz opiekuna szkolenia. Uczestnictwo w kursie nie tylko podnosi kwalifikacje zawodowe, ale poprzez sposób przekazu motywuje do dalszego samorozwoju. Jeżeli ktoś się waha nad wyborem firmy szkoleniowej, ja stwierdzam: tylko FRR- naprawdę warto! Zostaję z Wami na dłużej, śledzę na bieżąco zamieszczane informacje i chętnie skorzystam z innych kursów.

Iza, 03.08.2022

Bardzo dobrze zorganizowany kurs. Ogrom przekazanej informacji: ścisłej i na bieżąco. Wraz można coś podpytać w swojej sprawie - uprzejmi wykładowcy zawsze otwarte i doradzą w trudnych sytuacjach. Polecam gorąco Fundację Rozwoju Rachunkowości wszystkim kto chcę zdobyć oraz pogłębić swoją wiedzę.

Nataliia Filipova, 27.07.2022

Szkolenie przeprowadzone online w sposób niebywale rzetelny, wyczerpujący merytorycznie, każda minuta wykorzystana :) ściśle określona realizacja założonego planu, materiały świetnie przygotowane, platforma działająca bez zarzutu, dla Prowadzących kurs wystawiam ocenę wzorową również za chęć podzielenia się dodatkową wiedzą.

Agata, 27.07.2022

Niesamowicie intensywne, wymagające i inspirujące 3.5 miesiąca. Świetnie przygotowany i zorganizowany program, prowadzony przez doświadczonych praktyków. Bardzo dobre materiały szkoleniowe z dużą ilość ćwiczeń i zadań ułatwiających zrozumienie tematyki. Zajęcia odbywały się w trybie online i nie wiedziałem czego oczekiwać - platforma, z której korzysta FRR okazała się bardzo elastyczna, przyjazna w prowadzeniu zajęć. Szczególne uznanie dla pana Jacka Kołaczyńskiego, głównego prowadzącego za profesjonalizm, ogromną wiedzę poparte humorem i pogodą ducha. Serdecznie polecam program wszystkim osobom z ambicjami zdobycia nowej i/ lub ugruntowania już posiadanej wiedzy.

Artur Czupyt, 26.07.2022

Szkolenie prowadził, w Warszawie, Pan Tomasz Zdziarski, który ma niesamowitą zdolność do wprowadzenia w świat finansów. Jego szeroka wiedza, zarówno teoretyczna jak i praktyczna, sprawiają, że w niezwykle przystępny sposób pomaga zrozumieć podstawowe zasady tej branży, procesy w niej zachodzące, zależności między poszczególnymi sekcjami. I robi to w bardzo skuteczny sposób, bo nie tylko wykłada wiedzę, ale zachęca, poprzez swoje pytania, do zastanowienia się i rzeczywistego zrozumienia tego, o czym mówi, co pokazuje. Bardzo w tym pomagają obrazowe przykłady i przeprowadzone bardzo proste analizy, dzięki którym o wiele łatwiej zrozumieć informacje płynące z dokumentów finansowych. Kurs był bardzo ciekawym doświadczeniem, które nawet w nieoczekiwany sposób rozpaliło ciekawość do sprawdzenia co więcej kryje się w tym świecie. Samą organizację kursu również oceniam bardzo dobrze. Bardzo dziękuję!

Jacek, 16.07.2022

Szkolenie bardzo ciekawe. Doświadczony trener, bardzo zaangażowany, pomocny. Przekazał wiedzę w sposób merytoryczny. Szkolenie pozwoli wdrożyć nowe rozwiązania w codziennej pracy. Bardzo polecam!

Marta, 06.06.2022

Fantastyczne szkolenie, na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Pani Małgosia jest praktykiem , osobą o ogromnym zasobie wiedzy. Polecam szkolenia z Panią Małgosią!!!!!

Małgorzata, 06.06.2022

Szkolenie prowadzone przez Pana Wojciecha Próchnickiego w formie online. Możliwość zadawania pytań w trakcie wykładów, cierpliwe tłumaczenia, praktyczne zadania, ćwiczenia i dostęp do materiałów po zakończeniu kursu. Jestem bardzo zadowolona, wiedza przekazywana w bardzo przyjemny i dostępny sposób. Polecam!

Agnieszka, 05.06.2022

Udało mi się dostać na szkolenie stacjonarne z spółki z o.o. rachunkowość i podatki .... . Szkolenie prowadziła Pani Małgosia Tarkowska . Serdecznie polecam . Po dwóch dniach zajęć wracam do pracy bogatsza o sporą wiedzę. Profesjonalne i rzeczowe przekazanie informacji, niesamowita wiedza Pani Małgosi , która chętnie odpowiadała na pytania słuchaczy , materiały szkoleniowe, które na pewno przydadzą się w podejmowaniu decyzji biznesowych. Z miłą chęcią skorzystam jeszcze z szkoleń frr.

Małgorzata, 31.05.2022

Uczestniczyłam w drugim kursie kod zawodu w FRR, Główny prowadzący te zajęcia Pan Jacek to osoba z ogromną wiedzą i doświadczeniem , przekazywanie wiedzy , forma, materiały w 100% pozwoliły na rozszerzenie wiedzy a właśnie o to chodziło. Pani Magda pełny profesjonalizm. Wyniosłam z tego kursu ogrom wiedzy, jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia gdzie iść, to wybór FRR będzie naprawdę dobrym wyborem.

Beata, 30.05.2022

Polecam szkolenie! profesjonalny wykładowca, czas spędzony na szkoleniu na 100% niezmarnowany.

Agata, 30.05.2022

Ograniczenie teorii do minimum przejrzyste prezentacje dobre przygotowanie dydaktyczno praktyczne Trenerów

witold, 24.05.2022

Osoba prowadząca szkolenie przekazała bardzo dużo wiedzy opartej na zadaniach praktycznych, ogromne zaangażowanie. Bardzo dziękuję.

Marzena, 18.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie szczerze polecam. Zakres merytoryczny i forma przekazu bardzo przystępna. Kontakt bardzo dobry. Podziękowania dla Pani Moniki Połosak /Menedżer Szkoleń/.

Luiza, 18.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Profesjonalne, przystępne szkolenia. Polecam

Emilia, 13.05.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

interesujące szkolenie, dobrze poprowadzone

Beata, 13.05.2022

Szkolenie Estoński CIT 2.0

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie prowadził Pan Piotr Prokocki. Kompleksowo i szczegółowo omówił cały temat. Podał dużo bardzo dobrych przykładów praktycznych i teoretycznych, które umożliwiły zrozumienie wszystkich zagadnień. Odpowiedział na wiele trudnych pytań. Po takim szkoleniu można śmiało przechodzić na Estoński CIT :) Bardzo polecam.

Magdalena, 11.05.2022

Szkolenie przeprowadzone przez Panią Monikę Zielińską było strzałem w dziesiątkę :) Przemiła osoba z dużym doświadczeniem w swojej dziedzinie. Szkolenie z mnóstwem merytorycznej treści. Polecam :)

Wiktoria, 22.04.2022
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie prowadzone online z powodu COVID. Głównym prowadzącym był Pan Jacek Kołaczyński. Bardzo profesjonalnie i ciekawie, bardzo trudne tematy omawiane były w dostępny i zrozumiały sposób. Bardzo dużo ćwiczeń, zadań, przykładów praktycznych. Polecam serdecznie.

Ewa, 15.04.2022

Brałam udział w wielu szkoleniach, ale muszę przyznać, że to przerosło wszelkie moje oczekiwania. Zakres merytoryczny niezwykle szeroki, a jednocześnie wiedza jest przekazywana w bardzo przystępny sposób. Nie jestem księgową, a bez problemu rozumiałam materiał szkoleniowy. W razie wątpliwości zawsze mogłam zadać pytanie prowadzącemu. Polecam w 100%

Monika Cienkowska, 15.04.2022

Pan Jacek Kołaczyński jest wyjątkowym prowadzącym - poza posiadaną wiedzą, bardzo przystępnie, a jednocześnie merytorycznie i rzeczowo wyjaśnia zagadnienia z zakresu tematyki kursu. Na bieżąco porównuje MSSF i UoR, a przy okazji zaraża pozytywną energią. Kurs na wysokim poziomie.

Patrycja, 11.04.2022
 z  17 następna

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij