Opinie klientów

Zobacz co sądzą nasi klienci
o szkoleniach i kursach w FRR

Informacje ogólne

Poniżej przedstawiamy opinie osób, które uczestniczyły w kursach organizowanych z ramienia Centrum Szkoleniowego Fundacji Rozwoju Rachunkowości.

Więcej opinii na temat naszych szkoleń i kursów znajdziecie Państwo na naszym profilu.

Dodaj nową opinię o kursie

Opinie klientów

Bardzo dobre merytorycznie szkolenie. Prowadząca, Pani Dorota Andrychowska posiada dużą wiedzę praktyczną i teoretyczną, wiedzę i informacje przekazuje w sposób zrozumiały, pomaga rozwiązać nasz konkretny problem. Bardzo miła, sympatyczna osoba. Ogromnym plusem szkoleń są niewielkie grupy. Dobra organizacja szkolenia. Na szkoleniu w FRR byłam pierwszy raz, ale jestem bardzo zadowolona.

Monika, 31.10.2019

Szkolenie na wysokim poziomie. Ciekawe zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym. Prowadząca szkolenie Pani Justyna Bartela to człowiek z pasją, prowadzi zajęcia bardzo profesjonalnie i zrozumiale. Lokalizacja i organizacja szkolenia bez zarzutu. Polecam.

Agnieszka, 26.10.2019

Super szkolenie warto uczestniczyć ja jako osoba która nie miał pojęcia o spedycji i transporcie dużo się dowiedziała super prowadzący Pan Grzegorz godnie polecam

Łukasz, 22.10.2019

Bardzo dobre szkolenie, zdecydowanie wybiorę się na następny poziom kursu. Pani Justyna Bartela potrafi przekazać wiedzę w prosty sposób, nie można sobie wyobrazić lepszego nauczyciela. Dodatkowym plusem jest zdecydowanie fajny serwis kawowy, słodki poczęstunek i kanapki ;) POLECAM

Magda, 18.10.2019

Witam serdecznie , moja opinia na temat Państwa poziomu szkolenia jest jednoznaczna - wspaniale.!!! Miałam wiele kursów ect....., ale żaden z nich nie przygotował na tak wysokim poziomie merytorycznym . Jestem pod wrażeniem osób wykładających tematykę kursu jak również osób z obsługi . Jako firma na pewno będziemy korzystać z Państwa usług , co już nastąpiło. Dziękuję za atmosferę i za zaangażowanie z każdej strony . Pozdrawiam Urszula S.

URSZULA, 15.10.2019

Organizacja szkolenia na wysoki poziomie, świetna kadra prowadząca. Serdecznie polecam :)

Małgorzata, 12.10.2019

Bardzo polecam kurs na Głównego Księgowego w FRR z jednego bardzo prostego powodu, właściwi ludzie na właściwym miejscu. Bardzo wyczerpująco omówione zagadnienia dot. rachunkowości, sprawozdawczości i podatków. Po przez uczestnictwo w kursie można uzupełnić, odświeżyć a przede wszystkim usystematyzować wiedzę. Jestem już po trzecim kursie w tym miejscu i jestem z każdego w takim samym stopniu zadowolona. Naprawdę warto.

Małgorzata, 11.10.2019

Zdecydowanie polecam. Wiedza praktyczna. Pan Jacek lider wśród wykładowców. Napewno wrócę na kolejne szkolenie.

Joanna, 10.10.2019

Cieszę się, że mogłam wziąć udział w organizowanym prze Was szkoleniu z zakresu kadr i płac. Jestem bardzo zadowolona z udziału w nim i uważam, że w znacznym stopniu poszerzył moją wiedzę i dodał mi pewności siebie z zakresu omawianych tematów. Jestem bardzo zadowolona z wykładowców, ich ogromnej wiedzy, która była przekazywana w jasny i dostępny sposób.

Katarzyna, 08.10.2019

Wczoraj ukończyłem kurs - Kadry i Płace od podstaw. Szkolenie było przeprowadzone na najwyższym poziomie. Obie prowadzące nie do zagięcia, na wszystkie pytania znały odpowiedzi a nawet pomogły rozwiązać parę sporów z własnego życia zawodowego. Do tego fajny bufet (choć brakowało ciepłego posiłku). Czekam z niecierpliwością na inne kursy z obszaru HR.

Alexander, 07.10.2019

Najlepsze szkolenie na jakim byłam. Wykładowca (pani Iwona Kmieciak) w mojej ocenie posiadała bardzo dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną a także umiejętność jej przekazywania. Organizator zadbał o wszystkie szczegóły. Na szkolenie musiałam dojechać (około 130 km) , dostałam mapki jak dojechać a przed windą biurowca czekała osoba która zadbała żebym nie musiała szukać miejsca szkolenia. Jednak największy wpływ na moją ocenę ma mała liczba uczestników szkolenia (do tej pory brałam udział w szkoleniach dla około 40 osób).

Irena, 01.10.2019

Ogromna ilość materiałów szkoleniowych - jasno i przystępnie napisane, na pewno przydają się w przyszłości. Dużo przykładów z codziennej pracy pani Prowadzącej. Pani Dorota posiada ogromną wiedzę i chętnie się nią dzieli. Głęboko wierzy w każdego kursanta, nawet tego, który ma mniejsze doświadczenie w dziedzinie księgowości. Z łatwością odpowiada na pytania wzbudzające nasze zastanowienie, chętnie wyjaśnia zawiłości z którymi mamy problem w swojej codziennej pracy. Polecam każdemu, kto o rachunkowości ma przynajmniej średnie pojęcie.

Mariola, 26.09.2019

Szkolenie przeprowadzono profesjonalnie, przez kompetentnego wykładowcę. Byłam pierwszy raz na szkoleniu w FRR i na pewno nie ostatni. Polecam!

Ewa, 26.09.2019

Szklenia bardzo ciekawe, dla tych którym brak wiedzy w tym temacie ale i dla tych, którzy potrzebują odświeżenia. Szkolenie prowadzone w małej grupie, interaktywnie i bardzo interesująco. Prowadzący: Tomasz Zdziarski - kompetentny wykładowca, z dużą wiedzą i doświadczeniem praktycznym co tylko podnosi walory szkolenia. Polecam!

Justyna, 24.09.2019

Szkolenie świetnie przeprowadzone przez Panią Agnieszkę Redę. Zdecydowanie polecam !

Dorota, 23.09.2019

Szkolenia spełniły moje oczekiwania. Prowadzący służą dużym doświadczeniem zawodowym i potrafią rzetelnie rozwikłać niekiedy trudne zagadnienia. Posiadają umiejętność zaciekawienia słuchacza zagadnieniami szkolenia przekazując je w czytelny i zrozumiały sposób.

Barbara, 19.09.2019

Szczerze polecam to szkolenie. Można wynieść z niego dużo przydatnej wiedzy, która jest przekazywana w sposób rzeczowy i zrozumiały. Szkolenie prowadzone przez praktyków, a co za tym idzie: mało teorii, dużo praktycznej wiedzy. Z pewnością skorzystam jeszcze ze szkoleń oferowanych przez FRR.

Aleksandra, 13.09.2019

Jestem zadowolona z udziału w kursie, w pełni spełnił moje oczekiwania. Osoba prowadząca kurs - Pani Barbara posiada bardzo obszerna wiedzę którą potrafi w bardzo przystępny sposób przekazać innym a do tego jest bardzo sympatyczna :) Na naszych zajęciach zawsze towarzyszył jej uśmiech na twarzy co stwarzało bardzo miłą atmosferę podczas zajęć, widać że lubi to co robi :) Mimo że było bardzo dużo materiału do omówienia Pani prowadząca szkolenie zawsze znalazła czas na ponowne wytłumaczenie jeśli ktoś miał problem z danym zagadnieniem. Cieszę się, że zdecydowałam się na udział w kursie i w przyszłości planuje iść na kolejny bo naprawdę warto!

Paulina, 13.08.2019

Fantastyczne szkolenie z praktycznym podejściem - wiele przykładów z życia. Profesjonalna organizacja. Atmosfera była bardzo przyjemna, dzięki czemu 4 tygodnie minęły bardzo szybko! Pani Marzena jest świetnym szkoleniowcem. Polecam każdemu, kto zastanawia się, które szkolenie z dostępnych na rynku wybrać!

Ewa, 12.08.2019
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Dziękuję za udział w szkoleniu. Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Pozdrawiam i polecam

Patrycja, 01.08.2019

Bardzo dobra merytoryka szkolenia i prowadzącego. Opiekun szkolenia - Pani Monika - bardzo kontaktowa i pomocna. Polecam szkolenia w FRR w 100%.

Beata, 31.07.2019

Doskonała wiedza Pań prowadzących i przede wszystkim świetnie poprowadzone zajęcia. Na kursie było dużo zadań praktycznych, które pozwoliły zrozumieć podstawy materiału. Dziękuję :)

Pola, 31.07.2019

Szkolenie bardzo profesjonalnie przeprowadzone, materiały bogate w treść, Organizacja szkolenia na wysokim poziomie. Polecam

RAFAŁ, 30.07.2019

Bardzo dobre szkolenie. Pozwoliło mi uporządkować wiedzę i zwrócić uwagę na ważne zagadnienia. Polecam zwłaszcza dla osób które zostały koordynatorami i muszą sobie z tym zadaniem poradzić.

Monika, 08.07.2019

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Tematy zajęć prowadzone były bardzo szczegółowo, prowadzący zawsze rzetelnie oraz wyczerpująco odpowiedział na każde zadane pytanie, nikt nie został pominięty. Na szkoleniu dostawaliśmy potrzebne materiały do nauki, które okazały się bardzo przydatne w pracy jak i w życiu codziennym. W czasie zajęć panowała miła atmosfera, grupa również okazała się bardzo przyjazna, a i czas szybko upływał. Polecam ten kurs, dzięki niemu zrozumiałam wiele trapiących mnie zagadnień z księgowości, myślę że w przyszłości ponownie skorzystam z innych szkoleń FFR :)

Jagoda, 29.06.2019

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Prowadząca szkolenie to osoba z ogromną wiedzą, umiejąca przekazać informacje w sposób przejrzysty, dostępny ui zrozumiały. Organizacja szkolenia profesjonalna

ewa, 26.06.2019

Szkolenie bardzo dobre. Uzyskana wiedza będzie przydatna do dalszej pracy w zawodzie. Wykładowca Pani Agnieszka Gałuszko bardzo kompetentna i z dużym doświadczeniem zawodowym. Do tego bardzo sympatyczna osoba.

Żaneta, 26.06.2019

Świetne szkolenie dla osób na różnym poziomie "wtajemniczenia". Pozwala ułożyć posiadaną wiedzę i znacznie ją wzbogacić. Ogromny plus za ogrom materiałów i przygotowanie Prowadzącej oraz indywidualne podejście do każdego z uczestników. Świetna organizacja. Było to moje pierwsze szkolenie w FRR, ale na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam!

Marta, 14.06.2019

W dniu wczorajszym tj 10.06.2019 roku uczestniczyłam w/w szkoleniu, osoba prowadzącą była Pani Justyna Bartela. Profesjonalizm, ogromna wiedza, umiejętność przekazania wiedzy to tylko niektóre zalety tej Pani. Również cała strona administracyjna na wysokim poziomie. Oceniam całokształt na 5

ewa, 11.06.2019

Dobrze skrojony program i kompetentne prowadzące, polecam

Ola, 30.05.2019
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie zamknięte zgodnie z planem – rozwiało nasze wątpliwości. Trener merytorycznie b. dobrze przygotowany. Jesteśmy zadowoleni.

Jolanta, 28.05.2019

Szkolenie świetnie przygotowane. Pani prowadząca z olbrzymią wiedzą, przydatne materiały szkoleniowe. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam :)

Monika, 27.05.2019

Polecam, w ciekawy sposób przekazana wiedza. Nauczyłam się dużo pomimo że wcześniej nie miałam kontaktu z księgowością.

Barbara, 22.05.2019

Kurs zorganizowany i poprowadzony na wysokim poziomie. Pani Justyna prowadziła zajęcia w sposób ciekawy, stawiając nacisk na praktykę, co było dla wszystkich uczestników rzeczą kluczową. Przed kursem nie uwierzyłbym, że słowa „księgowość” i „interesujące” da się użyć w jednym zdaniu- Pani Justyna udowodniła że jest to możliwe.Jeszcze raz dziękuję i wierzę, że spotkamy się podczas kolejnych kursów.

Michał, 22.05.2019

Szkolenie przeprowadzone w ciekawy sposób, wyjaśniający wiele nowych zagadnień związanych z tym tematem. Prowadzący szkolenie miły, uprzejmy, chętny do pomocy. Pomoce dydaktyczne przygotowane profesjonalnie. Miłła obsługa całego personelu FRR. I na dodatek smaczny poczęstunek:) Szkolenie na wysokim poziomie.

ANNA, 20.05.2019

Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie. Wysoki poziom wiedzy prowadzącego, znakomita umiejętność przekazywania wiedzy oraz zainteresowania grupy tematem. Wysoki poziom kultury osobistej prowadzącego. Miejsce przeprowadzenia szkolenia na wysokim poziomie. Wyżywienie podczas szkolenia na wysokim poziomie. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze nie raz z oferty szkoleniowej FRR

Dorota, 17.05.2019

Polecam uczestnictwo w szkoleniu \'\'Faktura VAT- zasady wystawiania\'\' prowadzonym przez Panią Justynę Bartela. Pani Justyna posiada bardzo dużą wiedzę oraz potrafi ją przekazać. Chętnie odpowiada na zadawane pytania. Wiedzę zdobytą na szkoleniu z całą pewnością wykorzystam w codziennej pracy. Każdy uczestnik dodatkowo otrzymał bardzo obszerne materiały dotyczące tematyki szkolenia przygotowane przez Panią Justynę. W przyszłości chętnie skorzystam z oferty szkoleń prowadzonych przez Panią Justynę Bartela.

Bogumiła, 14.05.2019

Moduł poprowadzony znakomicie przez osobę z ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Jeśli całe szkolenie będzie organizowane ponownie, to na pewno wezmę udział w pozostałych modułach.

Krzysztof, 13.05.2019

Polecamm

Justyna, 02.05.2019

Szkolenie bardzo na czasie. Prowadzący posiada szeroką wiedzę na poruszany temat. Bardzo pozytywne wrażenia po skzoleniu.

Mariola, 02.05.2019

Polecam szkolenie w FRR. Bardzo dobrze poprowadzone i przygotowane. Materiały dla uczestników pomocne. Wszystko w najlepszym porządku.

Joanna, 16.04.2019

Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Składało się z 2 części - krótszej teoretycznej i warsztatów praktycznych. Obie Panie trenerki były bardzo doświadczone i w bardzo przystępny, jasny i ciekawy sposób potrafiły przekazać swoją wiedzę na temat potrąceń. Najbardziej wartościowe były świetnie przygotowane zadania warsztatowe, dzięki którym zdobyta wiedza mogła zostać zastosowana w praktyce. Panie były bardzo komunikatywne, pomocne i chętnie odpowiadały na wszystkie zadane pytania. Sama organizacja szkolenia, jak zwykle na bardzo wysokim poziomie, przerwy dopasowane do indywidualnych potrzeb uczestników, bardzo różnorodny serwis kawowy oraz lunch. Szkolenie pozwoliło usystematyzować i zaktualizować wiedzę o potrąceniach a miła atmosfera na szkoleniu i świetna organizacja sprawiły, że był to bardzo dobrze zainwestowany czas.

Dorota, 16.04.2019

Szkolenie spełniło moje oczekiwania.Uzyskałam ogrom wiedzy w teorii i praktyce w ciągu kilku godzin.

Dorota, 15.04.2019

Zagadnienie zróżnicowane, dużo przykładów praktycznych. Panie prowadziły szkolenie w sposób zrozumiały wyjaśniały wszystkie wątpliwości pojawiające się podczas zajęć. Sympatyczna grupa oraz bardzo dobra obsługa zaplecza szkoleniowego. Polecam

KAMILA, 15.04.2019

Bardzo dobra organizacja szkolenia i świetne przygotowanie prowadzącej. Polecam jak najbardziej.

Ewelina, 15.04.2019

Dobre szkolenie, bardzo dobryprowadzacy.

BOŻENA UTNIK, 28.03.2019

konkretyzacja tematu, szczegółowe omówienie i dobre przykłady stosowania

KRZYSZTOF, 20.03.2019

Polecam kurs Asystent ds. księgowości. Tematyka kursu bardzo interesująca, pozwalająca na zdobycie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Szczególnie polecam Panią prowadzącą Justynę, która zawsze była przygotowana do zajęć i zapewniała milą atmosferę, przez co nawet trudniejsze rzeczy były przyjemne i zrozumiałe :)

Aleksandra, 19.03.2019

Absolutnie mogę polecić kurs "Asystent ds. księgowości w Katowicach . Dużo godzin, przy stosunkowo niedrogiej cenie, a poziom merytoryczny kursu i prowadzący - naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Wzięłam udział w takim kursie i absolutnie nie żałuję. Dużo praktyki, świetnie przygotowane materiały szkoleniowe , a przede wszystkim ogromna wiedza i zaangażowanie prowadzącej zajęcia Pani Justyny :) Polecam!!

Honorata, 19.03.2019

Szkolenie prowadzone przez wykwalifikowaną osobę. Prowadząca dokładnie i w sposób przejrzysty omówiła cały proces zatrudniania cudzoziemców, odpowiedziała na każde nurtujące uczestników pytania. Wiedza wyniesiona ze szkolenia będzie na pewno bardzo pomocna w dziale kadr i płac. Gorąco polecam to szkolenie.

Emilia, 14.03.2019
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobre szkolenie. Prowadzący kompetentny, chętnie udzielał odpowiedzi na różne pytania. Polecam.

Longina, 11.03.2019

Dzień dobry, Wszystko ok, polecam

DOROTA, 05.03.2019

Bardzo profesjonalna placówka polecam.

Katarzyna Kluba, 01.03.2019

Przeprowadzone szkolenie w pełni zaspokoiło moje oczekiwania. Teoria poparta przykładami. Mała ilość osób podnosi wartość szkolenia. Organizacja szkolenia bez zarzutu. Gorąco polecam"

Aleksandra, 27.02.2019
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Osoba prowadząca bardzo dobrze znająca zagadnienie i potrafiąca, o dziwo jasno i zrozumiale je wytłumaczyć. Bardzo polecam.

Danuta, 26.02.2019

Szkolenie merytoryczne prowadzone w bardzo miłej atmosferze, a informacje przekazane w sposób przystępny i łatwy do przyswojenia. Polecam

Tomasz, 06.02.2019

Szkolenie prowadzone przez Panią Justynę jest w sposób fachowy i profesjonalny . Wiedza prowadzącej na bardzo wysokim poziomie, potrafi przekazać w sposób zrozumiały. Dużo praktycznych przykładów. Pani Justyna zarówno w trakcie szkolenia i po nim udziela profesjonalnych rad oraz odpowiada na każde zadane pytanie.Rewelacyjna prowadząca. Polecam ! Aneta

Aneta, 01.02.2019

Polecam zajęcia z Panią Justyną B. Wiedza i przekaz prowadzącej są na bardzo wysokim poziomie, podparte licznymi przykładami. Pani Justyna odpowiada na każde pytania profesjonalnie. Zajęcia ciekawe.

Aneta, 29.01.2019

Zajęcia były prowadzone bardzo profesjonalnie i przystępnie dla każdego. Podejmowane tematy były jasno objaśniane, a zajęcia odbywały się w miłej atmosferze. Szczerze polecam.

Tomasz, 21.01.2019
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobre szkolenie. Gorąco polecam.

karolina, 19.12.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

szkolenie spełniło oczekiwania

joanna, 18.12.2018

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Pani Barbara, prowadząca szkolenie, odpowiadała szczegółowo na zadawane pytania, jak i wyjaśniała na bieżąco pojawiające się wątpliwości. Atmosfera jak zawsze bardzo przyjazna. O kawie nie wspomnę :-) Było to moje kolejne szkolenie z FRR i na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam.

Małgorzata, 17.12.2018

Ciekawy i dobrze poprowadzony kurs, na którym można dowiedzięć się wielu niuansów dotyczących Bilansu, Rachunku Zysków i Strat oraz zrozumieć "obrotówke" Polecam kurs i prowadzącą, Panią Justynę.

Paweł, 30.11.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie,na odpowiednim poziomie.

Dorota, 30.11.2018

Szkolenie nauczyło mnie czytania i interpretacji sprawozdań finansowych bez większych trudności. Prowadząca bardzo przejrzyście tłumaczyła wszystkie zagadnienia. Gorąco polecam.

Agnieszka, 29.11.2018

Rewelacyjne szkolenie, bardzo pomocne materiały, świetna organizacja. Ogromna wiedza Prowadzącej, która w prosty i jasny sposób tłumaczyła każde zagadnienie pozwoliła naprawdę poszerzyć swoję wiedzę i wiele się nauczyć. Polecam gorąco!

Agnieszka, 29.11.2018

Szkolenie w istotny sposób poszerzyło wiedzę z zakresu jakiego dotyczyło. Bardzo rzetelna i kompetentna Prowadząca - wszystko dokładnie i bez pośpiechu tłumaczy. Polecam

Agnieszka, 29.11.2018

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Wszystkie zagadnienia dotyczące tematyki szkolenia omówione wyczerpująco. Prowadzący szkolenie świetnie przygotowany merytorycznie, a jednocześnie nastawiony otwarcie na uczestników tak aby przekazać jak najwięcej wiedzy.

Wojtek, 29.11.2018

Kurs dzienny w Katowicach prowadzony przez Panią Justynę Bartela był wykładany na najwyższym poziomie. Pani Justyna posiada bardzo dużą wiedzę i była świetnie przygotowana do zajęć, przekazywała informacje w jasny i przystępny sposób. Polecam kurs nawet tym, którzy nie mają na co dzień styczności z księgowością.

Ewelina, 26.11.2018

Polecam kurs asystent ds. księgowości, w szczególności prowadzącą Panią Justynę. Prowadzenie przez wykładowce zajęć to połączenie bardzo fachowej wiedzy, z umiejętnością dotracia nawet do osób, które nie miały nigdy nic wspólnego z księgowością. Wszystko poparte praktycznymi przykładami zastosowania zdobytej wiedzy.

Paweł, 26.11.2018

Miałam przyjemność uczestniczenia w szkoleniu "Asystent ds. księgowości", które prowadziła Pani Justyna Bartela. Prowadząca z pasją, zaangażowaniem, bogatą wiedzą merytoryczną i umiejętnością przekazywania informacji, a dodatkowo osoba bardzo sympatyczna. Wiedza przekazywana w różnorodny sposób m.in. ćwiczenia, case study, które ułatwiają zrozumienie poruszanych zagadnień. Bardzo chętnie skorzystam z kolejnych szkoleń prowadzonych przez Panią Justynę, która jest jednym z najlepszych wykładowców, praktyków, jakich spotkałam dotychczas.

Karolina, 26.11.2018

Zakres szkolenia, jakoś materiałów, ogrom wiedzy teoretycznej i praktycznej a przede wszystkim sposób przekazywania informacji przez Panią Justynę sprawia, że wszystko staje się prostsze i logiczne. Oby więcej takich szkoleniowców! Mam nadzieję, że kolejne stopie z księgowości też będą prowadzone przez Panią Justynę. Polecam

Katarzyna, 26.11.2018

Wzięłam udział w szkoleniu "Akademia VAT 2018" prowadzonym przez p. Justynę Bartelę, z którego jestem bardzo zadowolona. Bogata wiedza Pani prowadzącej, zaangażowanie w wykonywaną pracę i sposób przekazywania informacji na najwyższym poziomie. Nigdy wcześniej tak chętnie nie słuchałam, gdy ktoś tłumaczył zagadnienia związane z podatkami. Uważam, że szkolenia takie jak te, czyli prowadzone przez osobę, nie dość, że z ogromną wiedzą to jeszcze z bogatym doświadczeniem zawodowym, są najlepsze. Dzięki temu Pani Justyna podawała dużo przykładów z życia wziętych, które najlepiej obrazują różne sytuacje. Z chęcią wybrałabym się na kolejne szkolenie właśnie do tej prowadzącej. Szczerze polecam!

Karina, 23.11.2018

Polecam wszystkim centrum szkoleń FRR. Szkolenia w których uczestniczyłam były prowadzone w sposób prosty zrozumiały. Bardzo wysoko oceniam kompetencje i wiedzę fachową Wykładowców, którzy przekazali nam cenne dla mnie wskazówki, które pomogą nam rozwiązywać konkretne problemy w przyszłości.

Katarzyna Bochenek, 23.11.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo ciekawie prowadzone szkolenie. Prowadzący umiejący przekazać wiedzę i rozszerzyć pole widzenia na niektóre zagadnienia. Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne jak i organizacyjne. Na pewno będę polecać!

Beata, 22.11.2018

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie merytorycznie w oparciu o wiele przykładów teoretycznych i praktycznych. Szkolenie godne polecenia.

Joanna Prudel, 21.11.2018

Szkolenie przygotowane przez Panią Justynę Bartelę i FRR jest na bardzo wysokim poziomie. Temat był omówiony bardzo dokładnie, z praktycznymi przykładami w sposób bardzo przejrzysty. Osoba trenera - Pani Justyna jest osobą o dużej kulturze osobistej, życzliwą i cierpliwą dla słuchaczy. Jej wiedza jest ogromna. FRR organizuje szkolenia na najwyższym poziomie: materiały do szkolenia, przerwy kawowe i lunch są perfekcyjne.

Hanna, 19.11.2018

Byłam na szkoleniu " Akademia VAT 2018" i jestem pod wielkim wrażeniem . Szkolenie godne polecenia. Ogromną rolę odegrała Pani prowadząca kurs !!! Prowadząca Pani Justyny Bartela posiada przeogromną wiedzę i doświadczenie na bardzo wysokim poziomie – profesjonalistka, posiada niesamowitą umiejętność przekazania wiedzy. Chętnie i obszernie odpowiada na pytania kursantek, żadne zadane pytanie nie zostało pozostawione bez odpowiedzi. Rzetelność przy wyjaśnianiu wszelkich niejasności, życzliwość i zaangażowanie, Pani Justyny jest na pierwszym miejscu. Dodatkowo otrzymałyśmy szereg ustaw, interpretacje, objaśnienia i szereg materiałów dodatkowych,. Prowadząca perfekcyjnie przygotowana, posiada doskonałą umiejętność przekazu wiedzy merytorycznej i prowadzenia zajęć oraz buduje świetny kontakt z uczestniczkami. W swojej pracy fachowiec, przede wszystkim Praktyk. Do tego Pani Justyna jest osobą bardzo sympatyczną, z duża kulturą osobistą. Dotychczas nie spotkałam takiego szkoleniowca-prowadzącej z takim zaangażowaniem i posiadaną wiedzą.

Magdalena, 18.11.2018

Super szkolenie! Pełen profesjonalizm! Wysoki poziom wiedzy Pani Justyny Bartela oraz umiejętność jej przekazywania przerosły wszystkie moje oczekiwania. Materiały szkoleniowe dokładnie przemyślane. Wspaniała atmosfera, sympatyczna i pomocna obsługa szkolenia. Chętnie skorzystam z dalszych ofert FRR. Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim.

Natalia, 14.11.2018

Przeprowadzenie szkolenia w pełni zaspokoiło moje oczekiwania. Teoria poparta przykładami. Mała ilość osób podnosi wartość szkolenia. Organizacja szkolenia bez zarzutu. Gorąco polecam

Monika, 05.11.2018

Bardzo dobre szkolenie. Bardzo dobrze przygotowany szkolący.

DOROTA, 30.10.2018

Bardzo ciekawe szkolenie. prowadzone w sposób profesjonalny i ciekawy.

Marta, 30.10.2018

Jesteśmy bardzo zadowolone ze szkolenia, przeogromna wiedza i doświadczenie Pani Kasi, żadne zadane pytanie nie zostało pozostawione bez odpowiedzi :) Szkolenie spełniło nasze wszelkie oczekiwania, a właściwie to nawet je przerosło. ZDECYDOWANIE POLECAMY!

Katarzyna, 26.10.2018

Uczestniczyłam w kursie Główny Księgowy mając na celu odświeżenie moich wiadomości. W 100% polecam szkolenia organizowane w FRR. Materiały przygotowane profesjonalnie, uwzględniające najnowsze zmiany w przepisach. pora ilość zadań, które pomagają tematy omówione teoretycznie zastosować w praktyce. Zajęcia prowadzone na wysokim poziomie w miłej atmosferze. Wykładowcy z bogatym doświadczeniem zawodowym, teorię urozmaicali przykładami. Świetny prowadzący - czyli Pan Jacek. Bardzo dobrze przygotowany merytorycznie fachowiec, ale przede wszystkim Praktyk ! - co jest bardzo ważne. Do tego osoba bardzo sympatyczna, z duża kulturą osobistą. Panie z obsługi szkolenia uśmiechnięte i chętne do pomocy.wiedzy. Obsługa szkolenia także bez żadnych zastrzeżeń. Sprawna komunikacja z uczestnikami. Był to dla mnie bardzo efektywnie wykorzystany czas, który wniósł dużo nowych wiadomości do mojej wiedzy merytorycznej i na pewno podniósł moje kwalifikacje. Bardzo dziękuję za udaną współpracę. W 100% polecam szkolenia organizowane w FRR.

Marta, 24.10.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie trafione w punkt. Wprawdzie oswajało wiedzę ze zmian projektowanych, ale ogólnie zwrócono uwagę na co należy się przygotować, Wiadomości podane przez prowadzącego w przystępny, ale konkretny sposób. Bardzo ważne, że od razu odpowiadał na pytania, bez obaw przed trudnymi tematami. Dodatkowy plus za bardzo dobry posiłek i niewielką grupę szkoleniową - to zawsze ułatwia przyswajanie wiadomości. Polecam, sama chętnie wrócę na ulicę Moniuszki 4.

Agnieszka, 24.10.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie spełniło moje oczekiwania

Agnieszka, 16.10.2018

Poziom merytoryczny prelekcji bardzo dobry, wzbogacił moją dotychczasową wiedzę merytoryczną. Poziom obsługi i organizacji szkolenia bardzo dobry.

Zuzanna, 10.10.2018

Polecam każdemu, jest to kurs od podstaw i jak dla mnie osoby która nie miała dużej wiedzy w temacie spedycji dużo wyjaśnił, pokazano jak pracuje giełda. Chcąc związać przyszłość z tym tematem duża pomoc. Dziękuję.

Dorota, 08.10.2018

Bardzo polecam certyfikowany kurs kadry i płace - jest bardzo dobrze przygotowany pod względem merytorycznym jak i praktycznym. Wiedza przekazana w przystępny sposób tak że osoby które nie miały nigdy do czynienia w praktyce z kadrami i płacami będą w stanie przyswoić materiał. Prowadzący kurs pan Przemysław Jeżek jest bardzo kompetentnym wykładowcą, właściwa osoba na właściwym miejscu. Obsługa kursu na wysokim poziomie. Panie zawsze są na miejscu dostępne, pomocne i bardzo sympatyczne. Jeżeli macie chęci zagłębić się w tematykę kardowo-płacową to polecam.

Małgorzata, 04.10.2018

Jestesmy mile zaskoczone szkoleniem, zarówno częścią merytoryczną, osobą i podejściem wykładowcy, a także samą organizacją szkolenia. Dużo praktycznych przykładów, kurs spełnił wszystkie nasze oczekiwania.

Uczestniczki szkolenia, 03.10.2018

Ogromna wiedza i doświadczenie prowadzącego. Bardzo praktyczny przekaz. Świetnie przygotowane materiały. Szkolenie wartościowe z praktycznego punktu widzenia. Dobry kontakt z prowadzącym oraz ciekawy sposób prezentacji.

Honorata Adamczyk, 02.10.2018

Dziękuję za szkolenie ! Bardzo ciekawe, merytoryczne i jednocześnie sympatyczne szkolenie.Szkoleniowiec to prawdziwy praktyk. Będę polecać!

KAROLINA, 28.09.2018

Temat zrealizowany w całości. Prowadzący chętnie i obszernie odpowiadał na pytania kursantów. Dzielił się praktyczną wiedzą na temat INTRASTATU. Organizacja szkolenia na wysokim poziomie.

Agnieszka, 26.09.2018

Szkolenie ok. Organizacja również. Polecam.

Agnieszka, 26.09.2018

Szkolenie w szybkim tempie ale prowadzący bardzo dobrze przygotowany. Materiały szkoleniowe uwzględniały porównanie starych standardów do nowych dzięki czemu można było dostrzec różnice i omówić powstałe wątpliwości. Wysoka kultura osobista prowadzącego.

Żaklina, 21.09.2018

Szkolenie merytoryczne, przeprowadzone w sposób fachowy.

Dorota, 21.09.2018

Szkolenie bardzo dobrze prowadzone, dużo wiedzy i nowych rozwiązań zostało przekazane.

Krystyna, 18.09.2018

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane organizacyjnie. Doskonała wiedza merytoryczna i praktyczna wykładowcy. Dużo praktycznych przykładów a na szkoleniu.

Jolanta Rycąbel, 17.09.2018

Szkolenie bardzo tematyczne, przejrzyste, informację przekazywane w sposób przyjazny :) Polecam zarówno dla osób początkujących jak i dla osób, które chcą usystematyzować swoja wiedzę,.

karolina, 14.09.2018

Oceniam wysoko osobę prowadzącego (szkolenie prowadzone interesująco, inteligentnie i merytorycznie, na wysokim poziomie) Bardzo ważny był też fakt, że wykładowca nie czytał prezentacji lecz w sposób bardzo aktywny na bieżąco poruszał poszczególne obszary ustawy oraz odpowiadał na pytania. Polecam

Małgorzata Hynek Lewandowska, 12.09.2018

Szkolenie zorganizowane i prowadzone w sposób doskonały. Pozytywna energia, miła atmosfera, bardzo uprzejma obsługa, dobre warunki lokalowe. Wykładowca perfekcyjne przygotowany, posiada doskonałą umiejętność przekazu wiedzy merytorycznej i prowadzenia zajęć oraz buduje świetny kontakt z uczestnikami. Rekomenduję i polecam Fundację Rozwoju Rachunkowości jako gwarant profesjonalizmu i wysokiej jakości szkolenia.

Elżbieta ze Śląskiego Centrum Przedsiębiorczości, 11.09.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobre, praktyczne szkolenie. Duża wiedza Pani prowadzącej. Polecam!

Katarzyna, 10.09.2018

Szkolenie dostosowane do potrzeb uczestników. Prowadzący na bieżąco odpowiadał na pytania. Cześć merytoryczna przeprowadzona prawidłowo. Pobyt w samym ośrodku szkoleniowym oceniam na 5.

Justyna, 05.09.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie merytoryczne. Przeprowadzane w fachowy sposób, w miłej i przyjaznej atmosferze. Prowadzący wykazał się dużą wiedzą i znajomością tematu.

Dorota, 04.09.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Prowadzący dostosował szkolenie do potrzeb uczestników. W sposób jasny i zrozumiały odpowiadał na wszelkie pytania. Podsumowywał materiał i pytał czy wszystko jest zrozumiałe. Obszar zainteresowań w zakresie podatku akcyzowego był bardzo różny pośród uczestników dlatego uprzedzał które zagadnienia szczególnie interesują poszczególnych uczestników.

Żaklina, 04.09.2018

Polecam FRR - świetnie prowadzone zajęcia. Dobrze zaopatrzony bufet oraz klimatyzowane sale.

Łukasz, 16.08.2018

8 sierpnia 2018 r. byłam na jednodniowym szkoleniu dotyczącym zasad wystawiania faktur VAT. Szkolenie było przygotowane w profesjonalny sposób (klimatyzowana sala wykładowa , bufet kawowy). Wszystko odbyło się bez opóźnień. dla każdego uczestnika przygotowano materiały szkoleniowe. Pierwszy raz byłam na szkoleniu prowadzonym przez panią Justynę Bartelę. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tę prowadzącą, ponieważ okazało się, że jest to osoba z ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać innym w sposób zrozumiały. Materiał przedstawiała opierając się na wielu przykładach z życia wziętych. Chętnie odpowiedziała na wiele pytań, które padły w czasie trwania tego szkolenia. Dziękuję serdecznie i być może do zobaczenia.

Agnieszka K., 15.08.2018

Szkolenie przeprowadzone w sposób fachowy i profesjonalny. Wysoka kultura osobista prowadzącego. Szkolenie zawierało ciekawe i przydatne w praktyce zagadnienia księgowe, podatkowe. Polecam.

Elżbieta, 14.08.2018

Nie mam zastrzeżeń.

JOANNA, 03.08.2018

Bardzo polecam szkolenie pod kierunkiem Pani Justyny Bartela, ponieważ poziom merytoryczny i sposób przekazania wiedzy był na najwyższym poziomie. Szeroko i bardzo dokładnie ujęta oraz przedstawiona tematyka czytania i interpretowania sprawozdań finansowych. Niezwykła umiejętność Trenera w przekazaniu tak dużej wiedzy w stosunkowo krótkim czasie. Chciałabym skorzystać z innych szkoleń pod kierunkiem tego Trenera. Jola

Jolanta, 13.07.2018

Wszystko na tak. Polecam FRR w Katowicach. Profesjonalne podejście. Przeważająca część praktyczna. Na pewno niebawem skorzystam z innych szkoleń w FRR. Polecam wszystkim chcącym podnieść swoje kwalifikacje.

Żaneta, 11.07.2018

Szkolenie przeprowadzone w sposób fachowy, profesjonalny. Wysoka kultura osobista prowadzącego. Szkolenie zawierało ciekawe i przydatne w praktyce zagadnienia podatkowe.

Dorota, 11.07.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie. Prowadząca przygotowana do zajęć, materiały bardzo dobrze opracowane będące dobrą lekturą. Zajęcia prowadzone w sposób aktywizujący słuchacza, co z pewnością przekłada się na lepsze zrozumienie i zapamiętanie tematu. Cała ekipa FRR Katowice bardzo miła, pomocna. Szkolenie całkowicie spełniło moje oczekiwania i uporządkowało moją wiedzę przydatną w życiu zawodowym. Polecam!

Jolanta, 11.07.2018

Miałam przyjemność uczestniczyć po raz drugi w kursie organizowanym przez FRR tym razem był to kurs "Samodzielny Księgowy" i tak jak za pierwszym razem nie zawiodłam się. Szkolenie przeprowadzone na najwyższym poziomie. Bardzo ciekawe zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym. Ogromną rolę odegrała osoba prowadząca szkolenie Pani Justyna posiadająca obszerną wiedzę - profesjonalista oraz niesamowitą umiejętność jej przekazania. Bardzo pozytywnie nastawiona do grupy, duża komunikatywność. Dotychczas nie spotkałam takiego szkoleniowca.z takim zaangażowaniem i posiadaną wiedzą. Organizator szkolenia również stanął na wysokości zadania. W pełni usatysfakcjonowana. Gorąco polecam. Ewa Paluch

Ewa, 10.07.2018

Bardzo profesjonalne podejście do uczestnika szkolenia. Wyczerpujący zakres przekazanej wiedzy. Polecam wszystkim zainteresowanym szkoleniami w FRR oraz u prowadzącej Pani Justyny Bartyzel.

Agnieszka, 09.07.2018

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie , prowadzący szkolenie Pani Justyna posiada ogromna wiedzę, którą potrafi przekazać w sposób bardzo jasny i zrozumiały . Super wykładowca , gorąco polecam :)

Aleksandra, 09.07.2018

Szkolenie bardzo dobre. Jedynie do czego mogę się doczepić to wysoki koszt szkolenia w stosunku do ilości godzin. Jeżeli chodzi o prowadzącą to super.

Kamila, 06.07.2018

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

Magdalena, 06.07.2018

Kurs przerósł moje oczekiwania, za sprawą prowadzącej, którą była Pani Justyna Bartela. Jej wiedza, umiejętności jak również praktyczne podejście do omawianych zagadnień wywarły na mnie ogromne wrażenie, natomiast sposób przekazywania wiedzy, rzetelność przy wyjaśnianiu wszelkich niejasności, życzliwość i zaangażowanie, nie pozostawiły wątpliwości co do kompetencji Pani Justyny ani do tego, że lubi to co robi. Nie było to pierwsze i na pewno nie ostatnie szkolenie w jakim uczestniczyłam w Katowickim oddziale FRR. Organizacyjnie jak zawsze bez zarzutu, obsługa od początku do końca profesjonalna, pomocna i uprzejma.

Martyna, 05.07.2018

Uczestniczyłam w kursie Główny Księgowy mając na celu odświeżenie moich wiadomości. W 100% polecam szkolenia organizowane w FRR. Zaangażowanie i wysoki poziom wiedzy teoretycznej oraz praktycznej u prowadzących pozwala na usystematyzowanie i podwyższenie swoich kwalifikacji zawodowych. Materiały przygotowane profesjonalnie, uwzględniające najnowsze zmiany w przepisach. Zajęcia prowadzone na wysokim poziomie w miłej atmosferze. Wykładowcy z bogatym doświadczeniem zawodowym, teorię urozmaicali przykładami . Panie z obsługi szkolenia uśmiechnięte i chętne do pomocy. Kurs spełnił moje oczekiwania. Bardzo dziękuję i polecam innym. Marianna

Marianna Fijałkowska, 04.07.2018

Brawo za profesjonalnie zorganizowane szkolenie! FRR w Katowicach gwarantuje wysoki poziom szkoleń, zarówno pod względem organizacyjnym, jak również przekazanej wiedzy uczestnikom - w profesjonalny i zarazem bardzo przystępny sposób. Dzięki kompetentemu trenerowi P. Łukaszowi Zarzyckiemu niełatwe zagadnienia konsolidacji zostały przedstawione w sposób jasny, zrozumiały. Naprawdę polecam wszystkim praktykom :-) To nie jest pierwsze szkolenie, z którego skorzystałam w FRR w Katowicach i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Szkolenie spełniło oczekiwania, a zdobyta wiedza ułatwi wykonywanie dotychczasowych obowiązków i pomoże podjąć nowe wyzwania zawodowe :-)

Justyna, 11.06.2018

Bardzo dobre szkolenie. Cenne wskazówki, fantastyczny przekaz i przydatne informacje, oczywiście poparte przykładami. Prowadzący szkolenie- profesjonalnie, w jasny i zrozumiały sposób odpowiadał na pytania uczestników. Polecam!!

Agnieszka, 30.05.2018

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, zajęcia były prowadzone w sposób zrozumiały, każde zagadnienie dokładnie wytłumaczone. Zakres materiału adekwatny do czasu trwania szkolenia. Ilość materiałów również bardzo zadowala. Na pewno skorzystam ze szkoleń fundacji w przyszłości .

Daria, 30.05.2018

Szkolenie, na temat z praktycznymi przykładami, uczące schematu działania i myślenia. Powinno się przydać w pracy.

Marcin, 30.05.2018

Uczestniczyłam w szkoleniu zorganizowanym przez FRR (KATOWICE) i jestem bardzo zadowolona! Sposób przekazywania wiedzy, wyczerpujące odpowiedzi na wszelkie nurtujące pytania, nacisk na praktyczne umiejętności, podawanie przykładów. Szkolenie prowadzone było przez wykwalifikowanego wykładowcę z dużym profesjonalizmem. POLECAM

Renata, 23.05.2018

Ukończyłam kurs Samodzielny Księgowy u Pani Marzeny Dudziuk i jestem bardzo zadowolona. Świetny trener, mała grupa, dużo wiedzy w krótkim czasie. Szybkie tempo nauki ale jednocześnie Pani Marzena wszystko dokładnie tłumaczyła i omawiawiała na przykładzie zadań praktycznych. Zajęcia odbywały się w weekendy co nie kolidowało z moją pracą. Studia studiami ale w dzisiejszych czasach najważniejsze są umiejętności praktyczne. Polecam.

Izabela, 20.05.2018

To już kolejne kursy w FRR w których brałam udział. Konkretnie, treściwie, zrozumiale przekazane informacje. Porządne materiały szkoleniowe. Naprawdę wysoki poziom organizacji jak i samego szkolenia. Polecam!

Anna, 17.05.2018

Fantastyczny kurs. Wysoki poziom merytoryczny i organizacyjny. Nauczyłam się mnóstwo nowych rzeczy. Mam ogromny niedosyt, że kurs tak szybko się zakończył. Bardzo polecam :)

Joanna, 15.05.2018

Uczestniczyłam w szkoleniu zorganizowanym przez FRR (Warszawa) i jestem zachwycona! Sposób przekazywania wiedzy, wyczerpujące odpowiedzi na wszelkie nurtujące uczestników pytania, nacisk na praktyczne umiejętności, to wszystko sprawia, że kończąc kurs uczestnicy czują się wyposażeni w rzetelną dawkę wiedzy. Szczerze polecam.

Anna, 06.05.2018

Profesjonalne szkolenie, świetny wykładowca praktyk. Profesjonalne materiały szkoleniowe.

Olga, 18.04.2018

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Godne polecenia w 100%. Super atmosfera. Duże zaangażowanie i wysoki poziom wiedzy teoretycznej jak i praktycznej u prowadzących pozwala na usystematyzowanie i podwyższenie swoich kwalifikacji zawodowych. Obsługa szkolenia bardzo sympatyczna i pomocna. Serwis kawowo-obiadowy O.K. Chętnie skorzystam z dalszych ofert FRR. Pozdrawiam Dorota

Dorota, 13.04.2018

Polecam szkolenia oferowane przez CS FRR Warszawa. Czas spędzony na uczestnictwie w kursie na Kontrolera Finansowego pogłębił dotychczasową wiedzę. Zajęcia prowadzone na wysokim poziomie. Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Otrzymane materiały szkoleniowe stanowią pomoc podczas wykonywania obowiązków w pracy. Gorąco polecam.

Anna, 13.04.2018

W samych superlatywach zarówno prowadzenie szkolenia jak i obsługa organizacyjna - pełen profesjonalizm, Firma z klasą! Życzę powodzenia na rynku i sukcesów. Z wyrazami uznania i szacunku. Agnieszka Sosnowska.

Agnieszka Sosnowska, 03.04.2018

Pełen profesjonalizm. Gdyby szkolenia zawsze tak wyglądały... Wielki ukłon dla prowadzącego za jasny przekaz i zainteresowanie tematem.

Uczestniczka, 29.03.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wysoki poziom wiedzy merytorycznej prowadzących. Teoria w połączeniu z praktyką. Szkolenie warte polecenia!

Maria, 27.03.2018

Szkolenie AKADEMIA MSR/MSSF

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie bardzo intensywne, dobrze zorganizowane i przeprowadzone, obszerne materiały z przykładami. Polecam.

Dorota, 15.03.2018

Szkolenie AKADEMIA MSR/MSSF

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam.

Jarosław, 14.03.2018

Bardzo fajne zajęcia. Omówione zostały wszystkie zagadnienia na egzamin ustny oraz kazusy. Dodatkowo utrzymaliśmy pytania testowe wraz z rozwiązaniami oraz szereg ustaw i materiałów dodatkowych. Prowadzący bardzo kompetentni, z dużą wiedzą i doświadczeniem oraz poczuciem humoru. Organizacja szkolenia bardzo dobra (wyśmienita kawa).

Agata, 12.03.2018

Świetny prowadzący. Bardzo fajna atmosfera. dobrze zorganizowane i przeprowadzone. Polecam

Katarzyna, 02.03.2018

Bardzo dobrze zorganizowane i przeprowadzone. Niewielka grupa co ułatwia rozwiązywanie problemów uczestników. Świetny prowadzący.

Ewa, 14.02.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie odbyło się punktualnie. Tematyka szkolenie była duża, aczkolwiek szkoleniowiec przedstawił wszystko dokładnie, szczegółowo, ze zrozumieniem. Oprócz tego co mnie interesowało dowiedziałam się również wielu rzeczy o których nie wiedziałam. Sprawa podatku akcyzowego została przedstawiona od samego początku i zostaliśmy poprowadzeni przez wszystkie etapy akcyzy zarówno jak to wygląda u nas jak i za granicą. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia.

Justyna, 13.02.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobre, merytoryczne i dobrze zorganizowane szkolenie.

Paweł, 31.01.2018

Pani Dorota Andrychowska - świetna prowadząca, kompetentna, miła, z dobrym podejściem do słuchaczy. Odpowiada na każde pytanie, pomaga rozwiązać problemy. Gorąco polecam.

Ewa, 30.01.2018
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Uczestniczyłam w szkoleniu Zamknięcie roku w NGO zorganizowane przez FRR oddział w Katowicach. Szkolenie było na bardzo wysokim poziomie, prowadzący doskonale przygotowani do zajęć. Małe grupy uczestników, co pozwoliło na bardziej wnikliwą analizę omawianych tematów szkolenia. Dotychczas uczestniczyłam w szkoleniach zakresu tematyki dotyczącej rachunkowości NGO prowadzonych przez FRR, były rewelacyjne. Obsługa szkoleń w Katowicach jest profesjonalna, na czas i bez jakichkolwiek problemów. GORĄCO POLECAM SZKOLENIA ORGANIZOWANE PRZEZ FRR!!!

AGA, 29.01.2018

Z czystym sumieniem polecam kry i szkolenia FRR, świetna organizacja, wygodna lokalizacja, świetni prowadzący !!!

Mateusz, 16.01.2018

Super szkolenie bardzo miły i kompetentny prowadzący

Marta Mucha Grabowska Justyna, 16.01.2018

kadra bardzo dobra , polecam

JOANNA, 10.01.2018

Bardzo miła atmosfera. Duże zaangażowanie, wysoki poziom wiedzy prowadzącego szkolenie i umiejętność jej przekazywania. Szkolenie zorganizowane na wysokim poziomie.Polecam

IWONA GRZYB, 13.12.2017

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Połączenie wiedzy teoretycznej i praktycznej.

Iwona, 04.12.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 4 4,0 / 5

Polecam szkolenie

Zdzisław, 23.11.2017

Bardzo gorąco polecam szkolenie prowadzone przez Panią Marzenę Mikoda. Wiedza przekazana w przystępny sposób. Bardzo dużo ćwiczeń praktycznych.4 weekendy minęły szybko i we wspaniałej atmosferze. Pozdrawiam Panią Marzenę.

Anna, 21.11.2017

Jestem bardzo zadowolony z odbytego przeze mnie szkolenia organizowanego przez Centrum FRR. Kurs od początku do końca prowadzony profesjonalnie, z uśmiechem i w przystępnej do zrozumienia formie. Szczerze polecam.

Krzysztof, 17.11.2017

Szkolenie na wysokim poziomie. Pani Marzena bardzo dobrze prowadzi szkolenia.

Klaudia, 09.11.2017

Bardzo wysoki poziom wiedzy prowadzącej szkolenie, która w umiejętny sposób podzieliła się tą wiedzą. Szkolenie godne polecenia.

Jola, 16.10.2017

Szkolenie godne polecena . Polecam dla osób potrzebujacych usystematyzować swoją wiedzę jak również podwyższyć swoje kwalifikacje.

Dorota, 16.10.2017

Szkolenie merytorycznie przygotowane bardzo dobrze. Konspekt zawierający dużo szczegółów. Prowadzący świetnie zorientowany w temacie i to nie tylko ze strony teoretycznej ale i praktycznej. Polecam

Ela, 11.10.2017

Bardzo profesjonalne i ciekawe szkolenie. Choć mogło by być więcej zajęć z wykorzystaniem arkusza kalkulacyjnego.

Łukasz, 09.10.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie jak najbardziej spełniło moje oczekiwania, poziom prowadzącego bardzo wysoki, a jego wiedza praktyczna dostarczyła dodatkowych do przedyskutowania zagadnień. Jedyne co mogłoby urozmaicić zajęcia to praktyczne zadania pozwalające wykorzystać teoretyczne aspekty kursu. Chętnie skorzystam z dalszych ofert szkoleń

Justyna, 27.09.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Byłam na szkoleniu " Rachunkowość firm produkcyjnych" i jestem pod wielkim wrażeniem . Wykładowca o dużej wiedzy zarówno merytorycznej jak i praktycznej,potrafiący przekazać zrozumiale wiedzę. Dobre materiały szkolenie i rewelacyjna obsługa. Polecam

IWONA, 27.09.2017

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, minimum teorii maksimum praktyki, Prowadzący w sposób jasny i zrozumiały przekazywał informacje. Serdecznie polecam! Nie było to pierwsze szkolenie w FRR i na pewno nie ostatnie.

Katarzyna, 19.09.2017

Bardzo sympatyczny i kontaktowy wykładowca; nastawiony na przekazanie informacji grupie.

Uczestnik szkolenia 28.08.2017, 04.09.2017

Szkolenia odbyły się w sposób profesjonalny. Prowadząca posiada wiedzę na bardzo wysokim poziomie. Potrafiła zainteresować wszystkich uczestników. Należy podkreślić fakt, iż oprócz teorii było sporo praktyki, co z pewnością podnosi poziom szkolenia. Sposób w jaki prowadzone były szkolenia był bardzo ciekawy. 

Karolina, 10.08.2017

Wszystko Ok ocena obniżona ze względu na procedury rekrutacyjne, które uniemożliwiły odbycie szkolenia w pierwotnie planowanym terminie.

Józef, 02.08.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie przeprowadzone przez wykwalifikowanego trenera. Bardzo duża wiedza, odpowiadał na wszystkie pytania, które były zadawane przez uczestników. Dużo przykładów "z życia wziętych". Wykładowca o dużej kulturze osobistej. Obsługa szkolenia bardzo sympatyczna, smaczny obiad i pyszna kawa. Serdecznie polecam.

Katarzyna, 27.07.2017

Bardzo sympatyczny, wyrozumiały wykładowca - bardzo dobrze przekazuje informacje. Miła atmosfera na wykładach, POLECAM w 100%!!!!!!!

Uczestnik kursu 11.06-15.07.2017, 17.07.2017

Kurs wspaniały, nie mogłem się doczekać kiedy będzie następny zjazd. Poznałem wiele wspaniałych osób, a do tego niesamowita obsługa restauracyjno-gastronomiczna.

Uczestnik kursu 11.06-15.07.2017, 17.07.2017

Jestem bardzo zadowolona ze szkoleń organizowanych przez FRR zarówno pod względem merytorycznym jak i całą obsługą. Polecam

Asia, 11.07.2017

Serdecznie polecam, również osobom już pracującym w księgowości od dłuższego czasu..Pani Dorota stara się tłumaczyć zagadnienia na bazie sytuacji, które można spotkać w przeciętnej firmie na co dzień. Zadania rozwiązywane w czasie zajęć pozwalają spojrzeć na pewne tematy z nowej perspektywy. Dzięki Pani Dorocie w końcu pojęłam z czego wynika zmiana stanu produktów.i jak ustalać wynik w obu wariantach. Materiały z zajęć wzbogacone są o dodatkowe informacje, nie tylko te poruszane na zajęciach. Do zadań dołączane są rozwiązania, więc nie trzeba się martwić, że czegoś się nie zapisało. Duży plus za zajęcia komputerowe na Symfonii [choć nie wszystkie komputery były przygotowane odpowiednio i wymagały wgrania programu na nowo]. Minus za zbyt mało czasu poświęcone na podatki, choć wynika to pewnie ze specyfiki kursu. Zajęcia odbywały się w weekendy, czasem tylko w sobotę, czasem w sobotę i niedzielę i w tym drugim przypadku ciężko było utrzymać koncentrację dwa dni z rzędu. Lokalizacja i organizacja szkolenia bez zarzutu. Smaczne kanapeczki i ciasteczka umilały czas :)

Sandra, 26.06.2017

Jestem niezmiernie zadowolona z udziału w szkoleniu. Pani Dorota posiada ogromną wiedzę z zakresu rachunkowości oraz, co najważniejsze, potrafi ją odpowiednio przekazać. Dzięki Pani Dorocie nawet osoba, która z rachunkowością za wiele wspólnego nie miała, będzie mogła ukończyć kurs z wynikiem celującym :) Moje jedyne zastrzeżenie związane jest z przygotowaniem komputerów do zajęć z Symfonią - organizator powinien zapewnić aby w momencie rozpoczęcia zajęć funkcjonowały one bez zarzutu, a niestety wiele sztuk należało wymienić, przez co tracony był cenny czas.

Justyna, 26.06.2017

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie. Materiały bardzo dobrze przygotowane.

LG, 22.06.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

szkolenie przekazało nowe informacje na temat windykacji, które zamierzam wykorzystać w swojej pracy

Grzegorz, 19.06.2017

Szkolenia zorganizowane profesjonalnie. Uprzejma i kompetentna obsługa. Serdecznie polecam.

Izabela, 12.06.2017

Szkolenie bardzo interesujące, ciekawie prowadzone, prowadząca podejmowała dyskusję z uczestnikami, rozpatrywała indywidualne przypadki. Organizacja szkolenia na wysokim poziomie.

Kinga Dąbrowska, 12.06.2017

Polecam kurs i samą Fundację Rozwoju Rachunkowości, która została mi zarekomendowana przez uczestniczkę innego szkolenia. Niewątpliwym atutem są praktycy, którzy w teorię wplątują liczne praktyczne przykłady z jakimi spotkali się nie tylko w swoim zawodowym ale i prywatnym życiu. Dzięki bardzo dobrej organizacji i takiemu stylowi prowadzenia zajęć nawet trudne zagadnienia nie powodowały, że uczestnicy się nudzili.

Krzysztof Z., 02.06.2017

Bardzo dobrze przygotowani wykładowcy, świetna organizacja, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Minimum teorii maximum praktyki. Materiały i narzędzia otrzymane na kursie bardzo ułatwiają codzienną pracę. Kurs zdecydowanie dla tych, którym zależy na poszerzaniu horyzontów oraz zdobywaniu wiedzy praktycznej. Osobiście jestem bardzo zadowolona i na pewno będę korzystać z oferty FRR w przyszłości. Dziękuję i gorąco pozdrawiam!

Anna, 31.05.2017

Szkolenie świetnie zorganizowane, pozwala uporządkować zdobyta wiedzę i poszerzyć horyzonty. Specjaliści, którzy oprócz wiedzy starają się pobudzić zainteresowanie tematyką finansową. Najlepsze szkolenie w jakim brałam udział.

Agnieszka, 23.05.2017

Bardzo dobre szkolenie. Wspaniali wykładowcy. Gorąco polecam.

Renata, 22.05.2017

Szkolenie bardzo fajne, szeroki zakres, jeśli chodzi o przerobiony materiał. Wykładowcy merytoryczni. Jedyną rzeczą, którą zmieniłabym była częstotliwość zjazdów. Lepiej byłoby uczestniczyć w kursie co dwa tygodnie, wtedy jest więcej czasu na bieżące prześledzenie przerobionych materiałów. Ale tak poza tym, super!

Marta, 22.05.2017

ZAJĘCIA W NAJLEPSZYM PORZĄDKU !

Natalia, 27.04.2017
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, kompetentny prowadzący ( przede wszystkim praktyk co jest bardzo istotne), bardzo dużą zaletą jest bardzo mała ilość osób wówczas można na bieżąco pytać i wyjaśniać wątpliwości.

Monika, 19.04.2017

Szkolenie oraz jego organizacja była na wysokim poziomie. Prowadzący szkolenie byli bardzo dobrze merytorycznie przygotowani. Materiały szkoleniowe również dobrze opracowane. Wiedza jaka została nam przekazana w 90% była wiedzą praktyczną, co jest wielkim plusem. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów w następnych projektach szkoleń.

Anna, 13.04.2017

Rzetelność, bardzo wysoki poziom prowadzenia zajęć, szczególnie z zakresu rachunkowości. Bardzo dobra organizacja, serwis kawowy, poczęstunek itp.

Ewa, 12.04.2017

Interesujące szkolenie pokrywające zakres działania dyrektora finansowego. Bardzo szerokie w warstwie teoretycznej, ale poparte przykładami praktycznymi. Poziom zajęć wysoki, choć zainteresowanie tematem zależało od prowadzącego. Niektóre zajęcia były naprawdę niezwykle interesujące, trafiające \"w punkt\" zainteresowania kursantów. Generalnie, kurs jest godny polecenia.

Zbigniew, 10.04.2017

Kurs samodzielnego księgowego był na bardzo wysokim poziomie. Pani Dorota Andrychowska (prowadząca zajęcia) przekazywała nam swoją bogatą wiedzę bardzo profesjonalnie. Osoba z powołaniem do tego zawodu! Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i dobrze tłumaczy. Materiały są idealnie poukładane na każdych zajęciach, nie trzeba sobie nic drukować, wszystko jest przygotowane. Byłam już na różnych kursach i mogę śmiało powiedzieć: Serdecznie polecam! Nie będziecie żałować!

Anita Baran, 30.03.2017

Dzień dobry, Bardzo gorąco polecam kursy, szkolenia zawodowe organizowane przez organizację FRR. Organizacja zajęć przebiegała bez zarzutu z tygodniowym wyprzedzeniem uczestnicy byli informowani o terminach zajęć. Wszystkie etapy szkolenia były przepełnione wiedzą a prowadzący w trakcie wykazywali się bardzo dużą wiedzą merytoryczną, podpartą bogatym doświadczeniem. Prowadzone zajęcia nie wiązały się z czytaniem podręczników i \"klepaniem\" szkolnych regułek. Omawiane były realne zagadnienia występujących na co dzień w przedsiębiorstwach. Prowadzący pokazywali drogę wyjścia z trudnych sytuacji, szukano rozwiązania. Gorąco polecam

Arkadiusz, 14.02.2017

maksimum praktyki, osadzonej na mocnych podstawach prawnych możliwość spotkania ludzi, którzy zarażają pasją do przedstawianej tematyki szkolenie zachęca do dalszego rozwoju i poszerzania wiedzy materiał przekazywany w bardzo przystępny sposób sposób prowadzonych zajęć zmusza do myślenia i aktywnego uczestnictwa, a nie tylko biernego słuchania wykładu podczas szkolenia pojawiają się ciekawe przykłady i zawsze jest możliwość otwartej dyskusji prowadzącej do odpowiedzi nawet na najbardziej zawiłe pytania.

Izabela, 12.02.2017

Kurs spełnił moje oczekiwania. Wzbogacił wiedzę w tym temacie. Dużo realnych przykładów. Obszernie przygotowane materiały. Prowadząca P. Marzena wyjaśniała nawet najbardziej problematyczne pytania. Wykazała się ogromną cierpliwością tłumacząc niektóre zagadnienia. Polecam FRR.

Uczestniczka szkolenia, 25.01.2017

OK

Kamil, 20.01.2017

Kurs GŁÓWNY KSIĘGOWY -podstawowy w 100% spełnił moje oczekiwania. Wykładowcy przekazujący wiedzę w sposób bardzo przystępny . Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Jacek , który pokazał jak w praktyce stosować zdobytą wiedzę i doświadczenie . Obsługa kursu profesjonalna , a współpraca doskonała . Jeszcze raz dziękuję i POLECAM wszystkim ten Ośrodek Szkoleniowy.

Agata, 19.01.2017

Kurs Główny Księgowy- rozszerzony, pozytywnie mnie zaskoczył, prowadzący to wysokiej klasy specjaliści, wiedza przekazywana w sposób bardzo przystępny. Na szczególne wyróżnienie i słowa uznania zasługuje prowadzący Pan Jacek. Bardzo dziękuję za praktyczną wiedzę, która już procentuje. Dodam jeszcze, że dojeżdżałam z Krakowa, ale było warto. Polecam!

Agnieszka Kobierska, 19.01.2017

Szkolenie EMISJA GŁOSU

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Nieśmiało powiem, że to najlepsze szkolenie na jakim ostatnio byłam!

Uczestniczka szkolenia, 15.11.2016

Szkolenie EMISJA GŁOSU

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie rewelacyjne! Osoba prowadząca WSPANIAŁA. Niezwykła kultura osobista! W skali dałabym 6, a nawet 7. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia :) !!!

Uczestnik szkolenia, 15.11.2016

Szkolenie \"Certyfikowany Samodzielny Księgowy\" spełniło moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona, że mogłam z tego kursu skorzystać. Osoba prowadząca szkolenie bardzo dobrze przygotowana, doświadczona, w interesujący sposób przekazywała omawiane zagadnienia dodając od siebie wiele praktycznych ciekawostek. Poza tym organizacja szkolenia na bardzo wysokim poziomie. Zajęcia są bezstresowe, na wszelkie pytania uczestników padały bardzo konkretne odpowiedzi ze strony prowadzącego. Centrum Szkoleniowe FRR Sp. z o.o. to profesjonaliści. Polecam to szkolenie. W przyszłości chętnie skorzystam z dalszych szkoleń.

Agnieszka Krybus, 11.11.2016

Szkolenie satysfakcjonujące. Zdecydowany plus na indywidualność (grupa 3 osobowa).

Łukasz, 13.10.2016

Mogę tylko napisać, że szkolenie było REWELACYJNE!!! Wykładowca, Pan Bartosz, sypał praktycznymi przykładami, które można spokojnie zastosować w swojej codziennej pracy. Miałem do czynienia z innymi wykładowcami tego zagadnienia ale nawet na dwudniowym szkoleniu nie zdobyłem takiej wiedzy jak na jednodniowym szkoleniu u Pana Bartosza. Mogę polecić z czystym sumieniem i FRR i Pana Bartosza jako wykładowcę.

Piotr, 09.09.2016

Kurs na Głównego Księgowego realizowany w Centrum Szkoleniowe FRR Sp.z.o.o. w 100% spełnił moje oczekiwania! Począwszy od pierwszego kontaktu z menedżerem kursu, poprzez wykładowców na materiałach kończąc! Wiedza wykładowców w zakresie zarówno teoretycznym jak i praktycznym na bardzo wysokim poziomie. Należy dodać, że na bieżąco uzupełniania wraz z wprowadzanymi zmianami w przepisach i prawie. Duża ilość zadań praktycznych pozwalała na solidne przyswojenie wiedzy. Możliwość zadawania pytań i rozwiązywania zagadnień związanych z profilem prowadzonej działalności/księgowości. Na koniec, wysoka kultura osobista wszystkich osób zaangażowanych w realizację tego szkolenia. Podsumowując, PEŁEN PROFESJONALIZM!!! Bardzo dziękuję!

K., 06.09.2016

Szkolenie było prowadzone na bardzo wysokim poziomie. Pani Marzena Mikoda wykazała się praktycznym podejściem do omawianych zagadnień i ogromnym doświadczeniem. Tłumaczyła wszystkie zawiłe tematy.

Uczestnik kursu, 29.08.2016

Uczestnictwo w kursie oceniam bardzo pozytywnie i gorąco polecam wszystkim, którzy się jeszcze wahają. Zarówno sama organizacja jak i przebieg kursu był przyjemnością, dzięki niepowtarzalnej atmosferze oraz zaangażowaniu całego zespołu. Zajęcia były prowadzone przez doświadczonych trenerów, którzy się wykazali bogatą wiedza merytoryczną i praktyczną. Ciężar poruszanych zagadnień był umiejętnie dozowany i utrwalany do skutku na przykładach. Moim zdaniem uczestnictwo w kursie gwarantuje nabycie lub usystematyzowanie posiadanej wiedzy. Serdecznie dziękuję i gratuluję organizatorom. Szczególne uznanie dla Pana Jacka Kołaczyńskiego za jego profesjonalizm, bogactwo wiedzy i zaangażowanie oraz kulturę osobistą.

G.J., 17.08.2016

Bardzo dobre, kameralne szkolenie. Dużo przykładów dopasowanych do potrzeb uczestników. Można też przedyskutować pewne kwestie, które nurtują uczestników. Polecam dla osób chcących poznać podstawy naliczania płac.

Beata, 16.08.2016

Szkolenie bardzo dobre - konkrente i potrzebne informacje, wyjaśnione kwestie sporne, osoba prowadząca kompetenta i dobrze przygotowna.

Magdalena, 12.08.2016

Kurs dobrze przygotowany. Obszerne, wyczerpujące materiały. Spora ilość informacji, która pomaga w rozwiązaniu tematu omówionego teoretycznie zastosować w praktyce. Przeprowadzone szkolenie zaspokoiło moje oczekiwania, wzbogaciło dotychczasową wiedzę merytoryczną na temat JPK i na pewno pozwoli na zastosowanie wiedzy ze szkolenia w praktyce przy testach.

Wioletta Z, 12.08.2016

Profesjonalne przygotowanie do pracy. Bardzo dużo teorii, ale zarówno ogrom wiedzy praktycznej. Wykładowcy przekazujący w bardzo komunikatywny sposób swoją wiedzę i doświadczenie. Jestem bardzo zadowolona za jakości prowadzonych zajęć.

Bogusława N., 08.08.2016
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie przeprowadzono sprawnie. Wykładowcy kompetentni, zaangażowani i pomocni.

Z, 02.08.2016

Bardzo dobre szkolenie, elastyczny wykładowca, tylko zbyt mało czasu, żeby poruszyć wszystkie interesujące tematy,

A, 14.07.2016

Szkolenie spełniło wszystkie moje oczekiwania. Zajęcia były interesujące - nie była to \"sucha\" teoria. Prowadząca podawała mnóstwo przykładów, służyła radą, cierpliwie tłumaczyła niezrozumiałe zagadnienia, wspólnie rozwiązywaliśmy zadania. Atmosfera zajęć - niezwykle sympatyczna. Z przyjemnością polecę kurs znajomym i mam nadzieję, iż sama skorzystam jeszcze z Państwa oferty.

Anna Kluczyńska, 11.07.2016

Uczestniczyłam w kursie mając na celu odświeżenie moich wiadomości i nie zawiodłam się. Materiały przygotowane były profesjonalnie, uwzględniając najnowsze zmiany w przepisach. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, na wysokim poziomie, przez wykładowców z bogatym doświadczeniem zawodowym, którzy teorię urozmaicali przykładami \"z życia\". Uczestnicy zawsze mogli liczyć na wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Panie z obsługi szkolenia uśmiechnięte i chętne do pomocy. Kurs na pewno poszerzył i usystematyzował moją wiedzę. Bardzo dziękuję i polecam innym.

Agata D., 08.07.2016

Chciałam serdecznie podziękować za możliwość wzięcia udziału w szkoleniu Było ono przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie, a kadra szkoląca w sposób profesjonalny przekazała uczestnikom swoją wiedzę. Wiele pojęć które dotychczas były dla mnie trudne podczas zajęć zrozumiałam i opanowałam. Myślę, ze jeszcze w przyszłości będę korzystać z państwa oferty szkoleniowej.

Uczestnik szkolenia, 07.07.2016

W związku za zakończonym rozszerzonym kursem na Głównego Księgowego w Fundacji Rozwoju Rachunkowości mogę śmiało polecić ten ośrodek i bardzo pozytywnie zarekomendować świetny kurs. Wiedza którą się wynosi jest bardzo praktyczna, ćwiczenia są ciekawe i dynamiczne. Materiały pisane są zrozumiałym i czytelnym językiem, a wykładowcy to praktycy, których nie zaskoczy żadne pytanie, a przy tym są bardzo uprzejmi i rozmowni. Reasumując rozwiewam wszystkie wątpliwości i polecam korzystać z kursów FRR.

Mariusz Kołecki, 07.07.2016
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Świetna forma prowadzenia szkolenia! w trakcie zajęć aktywna dyskusja z uczestnikami. Bogactwo wiedzy praktycznej - brak niepotrzebnej teorii.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Podobało mi się to, że było wiele praktycznych przykładów, prowadząca odpowiadała na każde zadane pytanie bardzo wyczerpująco i wnikliwie.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo jasny i czytelny przekaz.

Alicja S., 07.06.2016

Jasno i precyzyjnie przekazywane informacje.

Małgorzata G., 07.06.2016

Wszystko na bardzo wysokim poziomie.

Hanna S., 07.06.2016

Bardzo miła atmosfera, bardzo podobał mi się sposób prowadzenia i przekazywania wiedzy.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Połączenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Bardzo dobre podejście prowadzącego.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Dobra forma szkolenia oraz sposób prowadzenia szkolenia.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Organizacja i obsługa szkolenia na bardzo dobrym poziomie.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Dobre przygotowanie merytoryczne prowadzącego!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Bardzo dobry przekaz!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Bardzo praktyczne szkolenie!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Duża wiedza prowadzącego!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Trener jest praktykiem, dzięki czemu na szkoleniu posługuje się przykładami z własnego doświadczenia.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Szczególnie podobał mi się sposób prowadzenia zajęć - przykłady, ćwiczenia, realne sprawy.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Praktyczne podejście do tematu!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Profesjonalne szkolenia! Dobrze przygotowany prowadzący. Praktyczne podejście do zagadnień.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Zajęcia powiązane z praktyką. Komunikatywny i dynamiczny prowadzący.

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Dobrze przygotowany prowadzący!

Uczestnik szkolenia, 07.06.2016

Kurs przeprowadzony został bardzo profesjonalnie. Dużo wiedzy i przykładów. Nikt się nie nudził. Polecam

Żaneta Feiler, 25.05.2016

Szkolenie AKADEMIA MSR/MSSF

ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym i organizacyjnym.

Marzena, 17.05.2016

Materiały są znakomitym uzupełnieniem wiedzy przekazanej przez wykładowcę bezpośrednio na zajęciach.

Marzena, 17.05.2016

Szkolenie oceniam bdb. Prowadzący bardzo dobrze przygotowany, bogate doświadczenie zawodowe. Informacje przekazane w praktyczny sposób. Polecam

Marzena, 17.05.2016

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Pełny profesjonalizm wykładowcy. Bardzo mili i kontaktowi opiekunowie szkoleń.Polecam.

Patrycja, 16.05.2016

Szkolenie było prowadzone na najwyższym poziomie. Szkoleniowcy posiadają ogromną wiedzą i umiejętności jej przekazywania. Organizacja szkolenia również była bez zarzutu. Zdecydowanie polecam szkolenia organizowane przez FRR.

Ola, 12.05.2016

Szkolenie zostało przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Całość warsztatów odbywała się na komputerach, dzięki czemu można się naprawdę wiele nauczyć. Prowadząca jest praktykiem z pasją, co widać, chętnie udzielała odpowiedzi na wszystkie zadane pytania również te związane z indywidualnym przypadkiem z pracy uczestników.

Paulina, 30.04.2016

Szkolenie było prowadzone w ciekawy sposób, z duża liczbą przykładów. Widać było ogromną wiedzę i zaangażowanie prowadzącego.

Marta, 30.04.2016

Prowadzący bardzo dokładnie objaśnił tematykę szkolenia, opierając się na przykładach z codziennej pracy. Z chęcią odpowiadał na wszystkie pytania. Osobisty charakter szkolenia, co daje dużą korzyść w przyswojeniu jego treści.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Bardzo podobała mi się możliwość dyskusji z prowadzącym w każdym momencie szkolenia. Mała liczba osób biorących udział w szkoleniu. Chętnie wrócę na inne szkolenia z interesującej mnie tematyki.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Mnogość wprowadzanych/poruszanych danych, pozwoliła mi chociaż utożsamić się z problemami jakie może mieć klient. Dobre były zajęcia praktyczne. Wysoka wiedza merytoryczna prowadzącej podobnie jak i kultura osobista i cierpliwość. Jasno i przejrzyście przekazywana wiedza.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Szkolenie bardzo fajnie przeprowadzone. Jasno i czytelnie przekazana wiedza. Super! Oby więcej takich szkoleń!!! Merytoryczna wartość jaką mogłem uzyskać, program w praktyce a nie w teorii.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Dobra znajomość programu przez prowadzącą, praktyczne obrazowanie przedstawionych funkcji programu. Szkolenie oceniam zdecydowanie dobrze i chętnie powrócę na inne.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016
ocenaocenaocenaocenaocena 5 5,0 / 5

Wspaniała organizacja, rzetelne informacje o szkoleniu przekazywane uczestnikom w sposób jasny i zrozumiały. Dużym plusem jest to, że można dostosować termin szkolenia do swoich potrzeb.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Przeprowadzone szkolenie zaspokoiło moje oczekiwania oraz wzbogaciło dotychczasową wiedzę merytoryczną i na pewno pozwoli na zastosowanie wiedzy w praktyce. Organizację i warunki uważam za bardzo dobre, a lokalizacja pozwala na dotarcie na miejsce bez żadnych problemów.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Szkolenie zrealizowane dnia 15.04.2016r. oceniam na bardzo wysokim poziomie. Zachęciło ono mnie do rozwijania wiedzy i umiejętności w tej dziedzinie. Chciałabym pogłębiać wiedzę w jakiej specjalizuje się wykładowca Pan Tomasz Gzela.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Wysoki poziom merytoryczny prowadzącego, oraz logistyka czyli serwis kawowy i lunch. Szkolenie spełniło moje oczekiwania i na pewno zastosuję zdobytą wiedzę w praktyce.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Szkolenie, w którym brałam udział, odbyło się w dniach 16-17.04.2016r. W ankiecie po szkoleniowej oceniłam je na najwyższym poziomie. Uważam, że wzbogaciło to moją dotychczasową wiedzę merytoryczną i praktyczną oraz wiedza zdobyta podczas szkolenia pozwoli na zastosowanie jej w praktyce.

Uczestnik szkolenia, 30.04.2016

Kurs głównego księgowego w Katowicach jest prowadzony wyłącznie przez specjalistów z długoletnim doświadczeniem, ale pomimo tego w bardzo przystępnej formie. Zajęcia pozwalają na podniesienie kwalifikacji i zrozumienie zagadnień, z którymi do tej pory nie było okazji się zetknąć w praktyce. Bardzo dobrze przygotowane materiały i profesjonalizm prowadzących są największym atutem kursu.

Adam M., 30.04.2016

Kurs w którym brałam udział (Główny Księgowy) w bardzo dużym stopniu wzbogacił moją wiedzę merytoryczną. Wykładowcy posiadają wysoką wiedzę w zakresie prezentowanych zagadnień a szkolenie prowadzone jest w sposób ciekawy i bardzo profesjonalny. Duża ilość zadań, możliwość zadawania pytań i indywidualnego omówienia problemu powodowała, że czas spędzony na szkoleniu był bardzo owocny a upływał bardzo szybko i w bardzo miłej atmosferze. Dokładnie opracowane materiały szkoleniowe z precyzyjnie i przystępnie wyjaśnionymi zagadnieniami są bardzo pomocne w przygotowaniu do egzaminu jak również w codziennej pracy. Do udziału w organizowanym przez FRR szkoleniu zachęca także lokalizacja w centrum miasta oraz bardzo dobra, miła i profesjonalna obsługa przez zawsze uśmiechnięte opiekunki szkoleń.

Marzena G., 30.04.2016

Kurs dobrze przygotowany. Obszerne, wyczerpujące materiały. Spora ilość zadań, które pomagają tematy omówione teoretycznie zastosować w praktyce. Świetny prowadzący - czyli Pan Jacek. Bardzo dobrze przygotowany merytorycznie fachowiec. Praktyk ! - co jest bardzo ważne. Do tego osoba bardzo sympatyczna, z duża kulturą osobistą. Bardzo pomocna we wszelkich sprawach zw. z zagadnieniami tematyki kursu jak i tematami . z \"podwórka\" poszczególnych firm uczestników. Inni prowadzący również bardzo dobrze przygotowani, osoby z dużym zasobem wiedzy. Obsługa szkolenia także bez żadnych zastrzeżeń. Sprawna komunikacja z uczestnikami. Bardzo miła Pani dyrektor. :). Ogólnie oceniam kurs bardzo pozytywnie. Był to dla mnie bardzo efektywnie wykorzystany czas, który wniósł dużo nowych wiadomości do mojej wiedzy merytorycznej i na pewno podniósł moje kwalifikacje. Bardzo dziekuję za udaną współpracę.

Irena Wilczyńska, 30.04.2016

Moje doświadczenie ze szkoleniami organizowanymi przez Centrum Szkoleniowe FRR sp. z o.o. Oddział w Katowicach jest jak najbardziej pozytywne, szkolenia z zakresu księgowości oraz budżetowe w których brałam udział spełniły moje oczekiwania w 100 %. Organizacja, materiały szkoleniowe jak też wiedza i sposób przekazania jej przez wykładowców – dla mnie to pełny profesjonalizm. Jeśli będę miała potrzebę zawodową ponownie skorzystam z usług Centrum Szkoleniowego FRR sp. z o.o. Oddział w Katowicach.

P. M., Pracownik administracji samorządowej, 30.04.2016

Kurs spełnił wszystkie moje oczekiwania. Dużo praktyki i ciekawostek, dzięki którym łatwiej przyswoić wiedzę. Świetna trenerka, przydatne materiały, profesjonalizm i jednocześnie miła atmosfera. Kurs dostosowany do wiedzy, umiejętności i doświadczenia kursantów. Nie będzie to ostatni kurs, który ukończę w FRR - jestem tak zadowolona, że już zapisałam się na kolejny. Gorąco polecam!

Patrycja B., 30.04.2016

Jestem pod dużym wrażeniem kursu, na który uczęszczałam. Forma prowadzenia zajęć, sposób w jaki wiedza została przekazana w pełni spełniły moje oczekiwania. Z ogromną przyjemnością mogę polecić innym osobom ten kurs.

Joanna G., Specjalista ds. transportu, 30.04.2016

Jestem zadowolona z kursu, tym bardziej, że wiele rzeczy przedstawionych przez Szkoleniowca (Artur Hildebrand) okazało się instynktownie stosuję na co dzień. Co jest zdecydowanie mega plusem to to, że wiedza przekazywana przez Artura nie jest czysto akademicka, a opiera się na faktycznym doświadczeniu. To również bardzo podnosi wiarygodność szkoleń oraz ich praktyczność. Zdecydowanie taka formuła jest o wiele lepsza niż czysta teoria, którą można wyczytać z literatury. Ja oczywiście jak najbardziej polecam.

Monika Sz., 30.04.2016

Z usług firmy Centrum Szkoleniowe FRR korzystałam dwa razy: w 2011r kurs - \"Samodzielny księgowy\" i w 2015r kurs - \"Główny księgowy\". Szkolenia obejmowały zarówno część teoretyczną, jak i praktyczną, każdy z uczestników mógł zgłaszać swoje problemy. Przekazane przez firmę materiały szkoleniowe zawierały wszystkie zagadnienia ujęte w programie i były bardzo dokładnie opracowane. Trudne zagadnienia były precyzyjnie, przystępnie i dokładnie wyjaśniane oraz poparte przykładami wynikającymi z dużego doświadczenia zawodowego i merytorycznego prowadzących. Zdecydowanie polecam firmę Centrum Szkoleniowe FRR bo jest solidnym, doświadczonym dostawcą usług szkoleniowych.

Agnieszka O., 30.04.2016

Bardzo dobre, rzetelne kursy. Cała dotychczas poznana teoria stała się nagle prosta i przejrzysta dzięki komunikatywnym wykładowcom, przekazującym maximum praktyki z teoretyczna omastą. Polecam!

Monika B., 30.04.2016

Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka, minimum teorii, która w życiu mało się przydaje. Dokładnie tego oczekiwałam i to otrzymałam. Jestem bardzo zadowolona z kursu (główny księgowy) - na razie jednego, ale na pewno nie ostatniego. Większość wykładowców potrafi zająć i zainteresować słuchacza, ludzie z pasją - podobnie jak ja. Polecam wszystkim, którzy się wahają, nie pożałujecie.

Dorota Sz., 30.04.2016

Bardzo dobry i rzetelny kurs. Prowadzony bardzo jasno i praktycznie. Nawet dla mnie, mimo że jestem obcokrajowcem.

Roberto C., 30.04.2016

W okresie od października 2015 do stycznia 2016 uczestniczyłam w kursie na Dyrektora Finansowego w FRR w Katowicach. Pomimo bardzo intensywnego kursu chcę wyrazić swoje zadowolenie wynikające z profesjonalnego przygotowania i prowadzenia przez wykładowców zajęć. Zdobyta wiedza i bardzo obszerne materiały na pewno będą pomocne w dalszej pracy. Wszyscy wykładowcy, a zwłaszcza Pani Kinga C., Pan Artur G. czy Pan Jacek K. posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie, co było bardzo imponujące. Polecam korzystanie z tej Fundacji.

Agnieszka G., 30.04.2016

Kurs bardzo dobry - dużo praktycznej wiedzy, takiej którą można z powodzeniem zastosować i to od razu. Nie do przecenienia są doskonale dobrani wykładowcy, którzy potrafią zainteresować i zainspirować. Polecam każdemu kto pragnie czegoś więcej, kto chce się rozwijać i zdobywać cenną wiedzę. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki.

Wojciech S., 30.04.2016

Jesteś zainteresowany szkoleniami zamkniętymi
przygotowanymi zgodnie z potrzebami Twojej firmy?

Zadzwoń!
  • Warszawa zadzwoń 22 583 10 00
  • Katowice zadzwoń 32 353 09 26
zamknij
zamknij

zamknij
Proszę czekać...
proszę czekać